festivalul grigore vieru iasi mai 2013Concursul de poezie purtind numele marelui poet Grigore Vieru se desfasoara in cadrul Festivalului International „Grigore Vieru”, editia a V-a, care va avea loc in perioada 16 – 19 mai 2013 la Chisinau si Iasi, in organizarea Asociatiei Culturale „Feed Back”, Editurii „Princeps Multimedia”, a Primariei Iasi si Primariei Chisinau.
Concursul isi propune descoperirea si sprijinirea tinerilor poeti de limba româna din România, Republica Moldova si din toata diaspora.

Pot participa tineri poeti pina la 30 de ani, care nu sint membri ai Uniunii Scriitorilor din România sau ai altor uniuni de creatie si care nu au volume individuale publicate.

Manuscrisele, constind intr-un volum de autor care nu trebuie sa depaseasca 100 pagini, scrise pe computer, corp 14, in doua exemplare, se vor trimite, pina pe data de 10 mai 2013, pe adresa: Asociatia Culturala FEED BACK Iasi, Str. Pacurari nr 4, Cod 700511, Iasi, jud. Iasi sau pe adresa de mail asociatiafeedback@yahoo.ro

Se va adauga CV-ul, cuprinzind datele personale ale concurentului: numele, data nasterii, profesia, adresa exacta, telefonul, e-mailul si o scurta prezentare a activitatii literare.

Juriul, format din personalitati marcante ale literaturii române de dincoace si de dincolo de Prut, va acorda urmatoarele premii:
Marele Premiu „Grigore Vieru”, constind in publicarea cartii premiate in 200 exemplare;
Premiul I – 300 lei;
Premiul II – 200 lei;
Premiul III – 100 lei.
La acestea se vor adauga premiile unor importante reviste literare din România si din Republica Moldova.

Coordonator program:
Daniel CORBU
Email: danielcorbu@yahoo.com
asociatiafeedback@yahoo.ro

  • umblă vorba prin târg că anul trecut a câștigat un tânăr foarte talentat…știi ceva despre asta?

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *