afis cat on a hot tin roofBiblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi, prin Compartimentul American Corner, in parteneriat cu Universitatea de Arte George Enescu Iasi, Facultatea de Teatru va invita la American Corner’s Movie Club. Prin acest program American Corner Iasi ofera publicului iesean proiectii ale unor filme celebre din cinematografia americana. Proiectiile au loc o data la 2 saptamani, la sediul bibliotecii din Bd. Ştefan cel Mare si Sfant nr. 8-10, Galeriile Comerciale, la etaj.

Saptamana aceasta, joi, 23 ianuarie 2014, de la ora 18 va rula filmul Cat on a Hot Tin Roof (1958, in regia lui Richard Brooks, din distributie: Elizabeth Taylor, Paul Newman.) Intalnirile sunt moderate de asist. univ. dr. Ioana Petcu, de la Facultatea de Teatru a Universitatii de Arta George Enescu Iasi.

Accesul este gratuit pentru toti utilizatorii inscrisi la Biblioteca Judeteana Iasi, pe baza permisului de intrare la biblioteca. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la tel. 0758804011, pe e-mail (americancorneriasi@gmail.com) sau direct la sediul Bibliotecii Judetene Iasi, la Compartimentul American Corner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *