Recent, intre sarbatorile de iarna si momentul in care scriu aceste randuri, a trebuit sa ajung o fuga pana acasa, la ai mei. Fiind vorba de un soi de eveniment la care ne-am adunat mai multi (de la parinti, frati, versirori, unchi si alte rude), frate-miu, casatorit in toamna lui 2013, ne-a facut o surpriza si a adus DVD-urile cu filmarea de la nunta. Ore intregi am stat toti cu ochii atintiti in monitor sa rememoram nunta, de la gatitul miresei, la starea civila si petrecerea de la restaurant, iar unchii (care nu au reusit sa ajunga deloc la nunta) au fost curiosi si atenti la detalii sa vada cum au decurs lucrurile.

E greu sa gasesti o echipa buna de filmari nunti, care sa se ocupe de toate detaliile si sa vina cu un produs, nu doar cu niste DVD-uri.

Tin minte ca la inceputul lunii octombrie, cand a avut loc nunta pe care tot o pomenesc, a fost mare noroc de echipa de foto-video pentru ca tinerii nu tineau neaparat la toate obiceiurile de nunta, iar echipa i-a indrumat sa faca si lucruri obisnuite pentru orice nunta. Chiar daca au fost cateva balbe si momente comice sau ca cei mai in varsta au avut de comentat ca “nu se face asa”, tinerii insuratei au fost mai mult decat multumiti de cum au decurs lucrurile. O nunta mai putin conformista, dar cu momente de neuitat.

Urmarind inregistrarile de la nunta, am putut comenta, la mai bine de trei luni de la eveniment, despre cum m-am comportat, cum au aratat mirii, cate persoane s-au distrat si au dansat toate noaptea, cate au baut mai mult decat limita si abia se tineau pe picioare; am ras la dezgatitul miresei, dar ne-a venit sa aplaudam cand am vazut valsul mirilor. Important e ca am retrait nu doar amintirile, ci practic ne-am simtit ca in mijlocul evenimentului. Iar asta se datoreaza calitatii sunetului si imaginilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *