environACT 2014Editia a II-a a Campaniei EnvironACT, dedicata zilelelor “Earth Day” si “Arbor Day “ are ca scop implicarea elevilor si profesorilor in observarea directa si constientizarea problemelor de mediu.

Concursul se adreseaza elevilor ieseni din ciclul gimnazial si liceal si se doreste a fi o competitie deschisa pentru stimularea creativitatii, a spiritului de echipa si a asumarii responsabilitatilor pentru o mai buna protejare a mediului inconjurator.

Sectiunile concursului:
I. – imnul campaniei
II. – postere cu mesaje ecologice
III. – sloganuri
IV. – obiecte confectionate din materiale reciclabile

Conditii de participare:
– Lucrarile de la primele 3 sectiuni trebuie sa fie in limba engleza si trimise in format electronic pe adresa de e-mail: americancorneriasi@gmail.com
– Lucrarile de la sectiunea a 4-a vor fi aduse la sediul Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi” Iasi “, Compartimentul American Corner, Bdul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 8, Galeriile Comerciale Stefan cel Mare, la etaj.

Perioada de desfasurare a concursului: 17 martie – 11 aprilie 2014
Premierea: in ultima saptamana din luna aprilie, data si ora urmand a fi anuntate ulterior. Juriul va acorda premii lucrarilor care se vor remarca prin originalitate, inventivitate si impactul mesajului, precum si diplome tuturor participantilor.

Pentru informatii suplimentare contactati-ne la telefon 0758 804011 sau la sediul Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi” Iasi la Compartimentul American Corner, Bdul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 8, Galeriile Comerciale Stefan cel Mare, la etaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *