tigara electronicaCati dintre voi nu v-ati dat ultimii bani din portofel pe un pachet de tigari? Cati dintre voi nu ati mers la chioscul de la parterul blocului dupa ce ati sparti pusculita sa va luati cateva tigari la bucata? Cati dintre voi nu ati fost opriti pe strada de necunoscuti pentru a vi se cere o tigara (sau cel putin un foc)? Cati dintre voi nu ati refuzat pauza de cafea de la munca pana un coleg nu a venit cu mult asteptata „hai la un fum, dau eu o tigara daca ai ramas fara”? Multi, foarte multi pentru ca unul din trei barbati romani este fumtor, iar una din cinci femei fumeaza. Cifrele nu au scazut pe masura campaniilor anti-fumat care au avut loc in ultimii ani (de la scumpirea masiva a tigarilor, la imaginile de pe pachetele de tigari sau la interdictiile in multe localuri sa se fumeze) si nici pe seama crizei economice. Intr-o luna, un fumator care „topeste” un pachet si jumatate pe zi, cheltuie cat castiga o femeie intr-o fabrica de confectii din judetele sarace: netul unui salariu minim pe economie.

Sa nu mai spun despre cati romani ajung anual la spital cu grave probleme de sanatate cauzare de fumat sau de numarul celor care mor din cauza fumatului.

Daca e vorba de viciun si tabiet, o solutie la indemana tuturor o reprezinta tigara electronica. Poate fi achizitionata atat din magazinele offline, cat si cele online – www.tigaraelectronica24.ro. Pentru a va ajuta sa scapati de tigarile cancerigene, unele magazine au si un soi de campanii de teasing prin care poti fuma gratis (sa vezi diferenta dintre cele doua tipuri de tigari si sa iti fie mai usor sa decizi ce este mai bine pentru sanatatea si bugetul tau). De prin 2005 tigara electronica lupta cu cea normala si, in multe cazuri, a castigat lupta. Un mare avantaj este costul: intr-o luna de zile cheltui mai putini bani pentru cea electronica decat ai da pe pachetele de tigari obisnuite. Apoi, pentru cei incapatanati: nu renunti la obiceiul de a fuma, ci la cel de a fuma nesanatos, pentru ca tigara electronica de ajuta sa scapi de viciul, oferindu-si o alternativa, ba chiar si nicotina. Dar important: tigara electronica nu contine monoxid de carbon si gudron.

Cu tigara electronica alegi dintre doua rele pe raul mai mic. Tinerii si mai ales studentii fac acest lucru pentru ca banii nu le ajung intotdeauna, iar din punct de vedere material, balanta inclina spre cea electronica.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *