Masina face parte integrata din viata a foarte multe familii din Romania, in special cand e vorba de barbati. Unii barbati sunt atat de atasati de masina lor incat s-au nascut glume ajunse celebre. Una dintre aceste glume spune ca un barbat si-ar da mai degraba sotia pe mana altui barbat decat sa faca acelasi lucru cu masina sa. Asta pentru ca se creeaza o legatura puternica intre masina si posesorul ei, iar relatia nu se opreste la a urca in masina si a conduce pana unde ai nevoie si gata. Masina trebuie intretinuta, avut grija de ea.

Ce se intampla daca intervine o problema cu masina? Intri in panica, iesi la o bere cu prietenii, toti sunt bine dispusi, numai tu esti cu o falca in cer si una in pamant. La un moment dat unul dintre prietenii tai te intreaba ce ai patit, moment in care tu le spui ca ti s-a stricat masina.  Intervina un moment de liniste, apoi unul dintre ei vine cu o solutie. Apoi se ridica alte voci care vin cu solutii. Si, dup ce le explici tragedia ta, unul dintre ei te intreaba:

  • Ai auzit de www.stoauto.ro? Este site-ul firmei importatoare de piese si accesorii auto originale pentru Volkswagen, Audi, Seat si Skoda. Prin intermediul portalului poti verifica un stoc de peste 10.000 de repere, dar ai posibilitatea de a avea acces la peste 1.000.000 de reperte, livrabile prin comanda in una-trei zile lucratoare. Gama de produse se extinde de la piese de schimb si consumabile, la jante, piese de tunning, articole vestimentare sau accesorii.  Tot ceea ce trebuie sa faci este sa identifici corect piesele de care ai nevoie. Apoi e usor, fie ne intalnim cu totii si lucram cot la cot, fie mergi la service-ul lui … Cutarescu, e baiat bun, are angajati model si, in plus, mi-a ramas dator. Ii spui ca vii din parte mea si omul te ajuta fara probleme.

Acesta este un scenariu plauzibil, discutii de astfel fiind des intalnite in cadrul intalnirilor dintre barbati. Pentru ca indiferent de rivalitatile ce exista intre barbati, cand vine vorba despre o chestiune delicata, cum ar fi defectarea unei masini, securea razboiului este ingropata pana cand se rezolva problemele.

Deci, ce faci cand ai probleme cu masina? Ai doua posibilitati: fie te pui in fata ei si incepi sa plangi, dar asta nu va rezolva absolut nimic, fie iei problema in propriile maini si o expui in grupul de prieten, iar solutia vine de la sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *