Ce faci cand nu ai idei pentru un cadou

Posted on

FOTO: www.giftidea.ro

FOTO: www.giftidea.ro

Desi ma consider un om creativ si plin de idei, sunt situatii in care duc lipsa acuta de inspiratie. Unul dintre momentele in care ma scarpin dupa urechi si nu imi pot imagina ce sa fac este la aniversarea cuiva. Stau o multime de timp si gandesc si tot gandesc si nu reusesc sa iau ceva pentru ca ceea ce imi place mie s-ar putea sa nu placa celuilalt. Si asta pentru ca stiu cat de greu este cu gusturile: sunt cele mai discutabile caracteristici pe care le avem si, in acelasi timp, cele mai schimbatoare: gusturile depinde de momentul zilei si de starea de spirit. De aceea, de multe ori, daca nu reusesc sa ajung la ideea unui cadou personalizat apelez la cadouri generale, cu bun simt, care sa placa oricui, cum ar fi cosurile de produse de pe www.giftidea.ro.

Cred ca asta este si rolul multor magazine online: sa nu vanda doar produse, ci si solutii pentru ca atunci acnd nu ai idei pentru un cadou sa stii ca www-ul te ajuta (sau, ma rog, aplicatia de pe mobil, desi ma pot numi putin mai conservator: telefonul il volosesc pentru a comunica intr-un fel, laptop-ul si Pc-ul pentru alte nevoi). Nu e destul sa ai un site pe care sa iti postezi produsele si apoi sa astepti sa apara cumparatorii. Ar fi indicat sa ai si un blog complementar magazinului virtual, un blog care sa te ajute sa generezi lead-uri.  Pe blogul unui magazin virtual pot avea articole de tipul: „Ce cadouri sa faci de Craciun si de unde sa le cumperi?”, „Ce cadouri sa faci de Craciun si de unde sa le cumperi?”, „Ce este mai frumos pe lume decat sa faci cadouri?”, „Cosurile cadou oferite de Craciun – solutie in motivarea angajatiilor”

Poate indecizia mea in legatura cu cadourile este cauzata de si lipsa mea de afinitate fata de sarbatori (recunoscute drept perioade din an propice cadourilor), nu doar faptului ca nu stiu sa fac cadouri si ca nici nu am pretentia sa le primesc (asta nu inseamna ca peste 3 saptamani ma supar daca primesc o sticla de vin si o carte:D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *