Bine v-am regasit intr-un nou an, 2014, un an care poate va fi mai bun decat precedentul. Un lucru il stim sigur: daca ne dorim si daca muncim, anul acesta va fi unul mai bun fata de precedentul sau orice alt an vrem noi.

Pentru ca s-a terminat perioada sarbatorilor de iarna, exceptand Boboteaza si Sf. Ioan, sarbatori ce au praznuirea in aceste zile, am crede ca am scapat si de perioada cadourilor. Dar, dragilor, intregul an este un bun prilej de a darui si de a primi cadouri. In afara de luna martie si decembrie, cunoscute ca luni ale cadourilor, avem marile sarbatori, cand milioane de romanii isi serbeaza onomastica, avem Dragobete si Valentines-ul, chiar in primele luni ale anului, mai ales pentru tineri, cei care nu mai sunt chiar tineri, au serbarile anuale ale casatoriei si tot in aceasta categorie intra parintii care nu au nevoie de anumite sarbatori pentru a face cadouri sau a cumpara lucruri noi copiilor, lucru valabil mai ales pentru partintii de copii mici. Indiferent ca este luna martie, decembrie sau ianuarie, parintii trebuie sa aiba bani pregatiti pentru a le cumpara ceva celor mici.

abelino logowww.abelino.ro vine in ajutorul parintilor pentru a gasi ceea ce este mai bun pentru copilul lor, intr-un timp eficient, lasand posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse pentru a hotari care este cel pe plac parintilor, dar si copilasului. La Abelino gasesti produse de cea mai buna calitate, atent ales si cu un design deosebit, produse apartinand unor brand-uri internationale precum Zara baby, Disney, H&M, Marvel, Sanrio,  Next, Baby GAP, Carter’s, Gymboree sau Laura Ashley.

Citam din descrierea de pe site a celor de la Abelino:

Salvam timp pentru mamici si tatici si oferim idei fabuloase in a va imbraca copiii astfel incat sa le puteti crea un stil de mici. Pentru comenzi si informatii va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 09:30 – 18:00 si sambata intre 10:00 – 16:00. Livrarea se face in 48 de ore de la procesarea comenzii prin curierat rapid. Tariful este de 19 lei pentru toate orasele (mai putin Falticeni si Suceava unde transportul este gratis). Beneficiaza de transport gratuit si comenzile ce depasesc 200 lei! In cazul in care produsul nu corespunde asteptarilor dumneavoastra il puteti returna in termen de 10 zile de la ridicarea coletului.

Banii vor fi virati intr-un cont in maxim 30 zile. Bucuria copiilor vostri este obiectivul si satisfactia echipei Abelino!

Magazinul il aveti, produse de unde sa alegeti sunt, voi trebuie sa mai veniti doar cu banii si cu dorinta de a cumpara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *