Tot mai multe studii si rezultate ale campaniilor de marketing arata numarul in crestere al romanilor care isi fac cumparaturile online.  Chiar daca este in crestere, comertul online tot este la un nivel slab dezvoltat fata de cel din tarile vecine. Spre exemplu, piata de retail online este estimata la 2 miliarde de dolari pentru anul 2016, urmand ca abia in anul 2020 sa depaseasca pragul de 3 miliarde de dolari. In plus, comportamentul cumparatorului roman este asemanator atat in mediul offline, cat si in cel online. Drept dovada stau rezultatele unui studiu care arata ca exista o rata de abandon de 60-80% in cazul cosurilor de cumparaturi online. Daca nu gandim putin, comportamentul este aproape natural, identic, as zice, cu cel din magazinele offline. Cand intri intr-un magazin nu inseamna ca si cumperi ceva. Pui intrebari, probezi produsul, apoi il cumperi sau mergi in alt magazin unde faci acelasi lucru. Revenind: este mult 2 miliarde de dolari? E putin? Cert este ca loc de crestere exista, iar specialistii sunt tot mai optimisti. Asa ca este normal ca in online sa apara tot mai multe magazine, fie noi, fie ca sprijin pentru magazinele fizice.

In septembrie 2015 au aparut, probabil, zeci de magazine online, dar nu ne vom referi la toate, ci doar la  www.go4deals.ro.  Un magazin online unde gasiti mai de toate, de la produse pentru casa si gradina, la produse auto, telefoane, tablete % accesorii, PC-uri, laptopuri & accesorii, supraveghere & securitate, ingrijire personala & cosmetice, TV, audio, foto & gaming, pana la scule electrice si diverse electronice.

Si e interesant sa studiezi putin site-ul. Mi s-a parut interesant ca in topul celo mai vandute trei produse din magazin sunt sacii pentru vidat – vacuum bags la 8 lei (50*60 cm) și 11 lei (80*110 cm) si cap de dus cu turmalina / LED multicolor la 58 de lei. Inainte sa revin la acest produse, trebuie sa scriu putin si despre una dintre promotiile magazinului online: daca cumperi un corset modelator talie din latx Rubber Body Slimmer + Centura reglabila din nepren pentru slabit vei beneficia de o reducere de 20% din pretul total al cosului de cumparaturi.

Cumparaturile le puteti face ca pe orice alta platforma de e-commerce sau prin telefon (de luni pana vineri, de la orele 8.00 la orele 22.00 la numarul 0371.78.79.80)

Revenind la unul dintre produsele care mi-a atras atentia, mai ales ca sunt in situatia in care capul de dus a inceput sa scoata apa prin mai multe orificii decat ar fi trebuit.  Chiar mi s-a parut interesanta ideea capului de dus cu LED multicolor. Probabil de vine este firea mea ludica. Si daca mi se pare mie interesanta ideea, cu siguranta ca ii va innebuni pe copii. Pentru ca se instaleaza in doar cateva minute la furtunul unui dus standard, iar in momentul in care deschizi dusul presiunea apei actioneaza ca o turbina care genereaza curentul pentru alimentarea ledurilor de la capul dusului, acestea aprinzandu-se. Ledurile sunt in trei culori: albastru, berde si rosu, iar culoarea se schimba laternativ.

Va las acum, urmeaza zi de salariu, asa ca trebuie sa vad pe ce imi cheltui o parte din bani 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *