evenimente sarbatori palas mall iasiÎncă un sfârşit de săptămână cu evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă îi aşteaptă pe ieşeni şi nu numai la Palas Mall.

Vineri, 19 decembrie 2014, este o zi în care răsună cântecele de Crăciun. De la ora 15.00, elevi ai şcolilor din Târgu Frumos vin să îi colinde pe clienţii Palas Mall. Aceştia vor fi urmaţi de talentaţii prichindei din Grupul Melos de la Palatul Copiilor. Programul artistic va continua cu adolescenţii de la Palatul Copiilor, care vor completa repertoriul cu noi cântece dedicate iernii. De la ora 18.30, primul cor online din România va oferi publicului un moment inedit de muzică. De la ora 19.00, Ansamblul Maramureş îi va ajuta pe cei veniţi la cumpărături să descopere obiceiurile de Crăciun. Seara de vineri se încheie cu un eveniment cu scop caritabil. De la ora 19.20, tânăra interpretă Alina Eremia şi mulţi alţi artişti vor cânta pentru o cauză nobilă. Publicul va putea dona jucării şi hăinuţe, iar Moş Crăciun se va asigura că le va duce unor copii nevoiaşi. Proiectul continuă şi duminică, atunci când cei doritori vor putea lăsa cadourile de la ora 13.00.

Sâmbătă, de la ora 15.00, pe scena din Atrium vor urca grupurile „4Universe” şi „So What”,prezentând programe de colinde. De la ora 17.00, este rândul Grupului Monor să încânte publicul cu datinile româneşti. De la ora 19.00, Filarmonica de Stat Moldova Iaşi va oferi un cadou muzical aparte. Spectacolul „Povestea micului Pan” este o operă pentru copii, interpretată de orchestra simfonică, sub îndrumarea dirijorului Valentin Doni.

Suita evenimentelor de duminică debutează cu un recital de muzică de coarde, de la ora 11.30, susţinut de elevii Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă”, în colaborare cu Seven Hills International School. De la ora 14.30, peste 450 de copii vor participa la un spectacol de Crăciun. De la ora 17.00, Mihai Popistaşu Band şi alţi invitaţi vor oferi „Fulgi de Speranţă”.Evenimentul este caritabil, având ca obiectiv strângerea de jucării şi dulciuri pentru copiii defavorizaţi.

Până pe 23 decembrie, cei care doresc altfel de cadouri pentru cei dragi sunt invitaţi laAtelierul Artistului. Membri ai Uniunii Artiştilor Plastici îşi prezintă creaţiile cu tematică de Crăciun: obiecte decorative şi bijuterii din sticlă, ceramică şi lemn, ceasuri, clopoţei, genţi lucrate manual, felicitări şi alte piese deosebite.

În aceeaşi perioadă, în zona Hervis Sports se desfăşoară o ediţie specială a Târgului Handmade by Fayette. Clienţii se pot asigura că Moşul va găsi darurile unicat pe care şi le doresc: obiecte de artizanat, suveniruri şi felicitări, jucării realizate manual, bijuterii lucrate prin tehnici inedite, casete de bijuterii, tablouri şi ceasuri din discuri de vinil, articole din gravură pe sticlă, globuri ornate cu materiale textile, mărgele sau paiete, piese vestimentare şi multe alte sugestii de cadouri.

Până pe 23 decembrie, în piaţeta Intersport, pasionaţii de trenuri şi tramvaie în miniaturăvor putea admira o dioramă creată de Asociaţia „Prietenii Tramvaielor”. Vor descoperi un ansamblu compus din trenuleţe, tramvaie, căsuţe, gări şi alte elemente arhitecturale, care îi încântă deopotrivă pe cei mici şi pe cei mari.

În continuare, clienţii sunt aşteptaţi la târgurile din Palas Mall, unde pot alege cadouri speciale pentru cei dragi.

Până pe 24 decembrie, cei mai cuminţi copii vor avea şansa de a se întâlni cu Moşul, pentru a-l impresiona cu poezile învăţate şi a-i spune ce cadouri îşi doresc. Simpaticul bătrânel va fi prezent în fiecare zi la jilţul de lângă bradul din Atrium, în intervalul orar 17.30 – 20.30. Înscrierile se pot face pe site-ul Palas Mall sau la Centrele Info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *