concert in viper club iasiViper Club din Iulius Mall Iasi ii invita pe toti petrecaretii la un eveniment cu multa buna dispozitie, unde se vor bucura de compania lui Bogdan Vladau. Indragitul cantaret este invitatul special al petrecerii de duminica, 26 octombrie 2014, prin care se sarbatoreste noul look al Viper Club. De la ora 20.00, Bogdan Vladau va incinge atmosfera cu ritmuri energice, ingredientul cheie al unui seri antrenante.

Destinatia de petrecere a timpului liber, cu o traditie de 14 ani pe piata locala, isi asteapta clientii intr-un spatiu modernizat, atractiv si jucaus. Pentru iesenii pusi pe distractie, Viper Club a fost reamenajat, oferind acum mecanisme performante de bowling, mobilier confortabil si dotari de cea mai inalta calitate. Toate acestea creeaza un ambient relaxant, ideal pentru intalnirile cu prietenii.

Viper Club ofera numeroase posibilitati de recreere, pe gustul tuturor clientilor sai. Cei pasionati de tehnicile si strategiile de biliard au la dispozitie 22 de mese profesionale, la care se adauga una pentru snooker. Persoanele doritoare isi pot testa priceperea la tenis pe patru mese speciale, amatorii de bowling pot incerca cele sase piste noi, iar cei care se destind tintind cu sageti sunt invitati la darts. Indiferent de optiunea lor, Viper Club garanteaza distractia in lumea minunata a jocurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *