Pianista Raluca Ştirbăţ va susţine sâmbătă la BCU Iaşi un concert în cadrul Turneului Naţional desfăşurat sub egida „Oamenii Timpului”. Cu acest prilej va avea loc şi prezentarea albumului discografic „George Enescu – Integrala creaţiei pentru pian solo”. Evenimentul se desfășoară cu sprijinul partenerilor Veolia Energie Iaşi şi Tester.

Seara, de la ora 21.00, Realitatea TV va transmite în direct o ediţie specială a emisiunii „Realitatea românească”, pe tema „Precentenarul Marii Uniri”. Ediţia de la Iaşi a Colocviilor „Oamenii Timpului” se bucură de susținerea Primăriei Municipiului Iaşi, al Complexului Muzeal Moldova şi al AVISSO.

Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 19.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iaşi va avea loc concertul caritabil susţinut de pianista Raluca Ştirbăţ, în cadrul Turneului Naţional sub egida Campaniei „Oamenii Timpului”. Două cauze (una ce ţine de patrimoniul cultural şi o alta de protejarea mediului) vor primi donații în urma evenimentului din partea celor doi parteneri ai concertului (Tester şi Veolia Energie Iaşi).

„Iaşul şi România au nevoie de exemple de performanţă în toate domeniile. Pentru că Iaşul şi România trebuie să înţeleagă, până nu este prea târziu, că generaţia tânără are nevoie de repere adevărate, de oameni de valoare ce schimbă lucrurile în bine acolo unde lucrează, acolo unde trăiesc. Oameni ai Timpului care îşi propun cu mult curaj şi cu încăpăţânare să fie acea schimbare pe care îşi doresc să o vadă în jurul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *