riverside concert la iasiTwin Arts in parteneriat cu Institutul Polonez prezinta: Riverside in concert la Iasi ! Va invitam la un spectacol- eveniment cu rock de calitate. Muzica celor de la Riverside a traversat Europa cu succes, iar spectacolul lor inseamna investitie in sunet si lumini, pe langa daruirea de pe scena.

Riverside, revelatia rock-ului progresiv european se afla in plin turneu de promovare a ultimului material discografic, ocazie cu care vor sustine un concert pe 25 Mai la Underground Pub Iasi, urmand ca a doua zi sa cante la Bucuresti in Silver Church.

Album nou lansat si la Iasi
Respectandu-si promisiunea facuta numerosilor fani prezenti la concertul sold out din 2011, polonezii revin in tara noastra pentru a-si prezenta noul album, Shrine of New Generation Slaves, lansat pe 18 ianuarie 2013.

Riverside s-au infiintat in Varsovia in anul 2001, discografia acestora numarand cinci albume (Out of Myself-2003; Second Life Syndrome-2005; Rapid Eye Movement-2007; Anno Domini High Definition-2009; Shrine of New Generation Slaves-2013).

Cu fiecare nou material trupa si-a definit si rafinat stilul muzical, un progressive rock atmosferic , incarcat de poezie, suma a reflectiilor, viselor si fanteziilor membrilor trupei .

Turneul european alaturi de Dream Theater in 2007 a fost doar inceputul unei ascensiuni rapide, astazi Riverside fiind o prezenta nelipsita la mari festivaluri de progressive rock ( si nu numai), atat in Europa cat si in Statele Unite.

BILETE

Biletele pentru concertul din Underground Pub costa 30 de lei si se gasesc la club.

Contact Rezervari 0735004001 (orele 16-23)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *