festival de muzica palas mall iasiIn agenda de evenimente a ansamblului urbanistic Palas pentru acest sfarsit de saptamana se regasesc activitati aparte: festival de muzica „Crystal Stars”, ce ii are ca invitati speciali pe Nicole Cherry si Andrei Leonte, spectacol de balet, teatru de papusi si surprize de Halloween.

Week-end-ul incepe la Palas Mall cu un spectacol de balet. Vineri, 31 octombrie 2014, de la ora 16.00, in Atrium, cele mai talentate dansatore din cadrul Dance Studio Oana vor oferi publicului un moment deosebit de balet. Echipate cu poante si tutu, balerinele vor impresiona publicul cu eleganta coregrafiilor si miscarile rafinate.

Pentru ca vineri este Halloween, „vrajitoarele” din Palas Mall vor imparti surprize dulci prichindeilor.

Sambata, de la ora 15.30, si duminica, de la ora 17.00, Atriumul Palas Mall va gazdui cea de-a treia editie a Festivalului International de Muzica „Crystal Stars Music Fest”. Evenimentul aduce pe aceeasi scena interpreti din Romania, Cehia, Republica Moldova, Bulgaria, Polonia, Nigeria, Ucraina, Cuba si Germania, care vor oferi un adevarat maraton de talente. Cele mai bune voci selectate de la nivel international vor concura, pe categorii de varsta, pentru trofeul „Crystal Stars Music Fest”, care reprezinta recunoasterea performantei lor artistice. Momentele concurentilor vor fi completate cu cele ale artistilor profesionisti. Prima seara de festival se va incheia cu un concert Andrei Leonte, castigatorul „X Factor 2011”, iar invitata speciala de duminica este Nicole Cherry, revelatia muzicii romanesti din ultimul an. In week-end-ul dedicat cantecului vor fi recitaluri speciale ale unor solisti din tara, precum Ruxandra Tomulesei, Andra & Bogdan Botez si Bogdan Ioan, dar si din strainatate, Alex Mouth (Nigeria) si Alex Tarateanu (Ucraina). Atmosfera va fi condimentata cu momente antrenante oferite de Quasar Dance, Rhythmic Dance si Clubul Gimnis, dar si un spectacol al Corului de copii al Operei Nationale Romane din Iasi „Juniorii Operei”. Festivalul International de Muzica „Crystal Stars Music Fest” este organizat de Asociatia Culturala „Mellos”, in parteneriat cu Asociatia „Salvati Copiii” si Asociatia Grupurilor Locale de Tineret.

Duminica, 2 noiembrie, de la ora 11.00, zona Intersport din Palas Mall se transforma intr-o lume de poveste, cu ajutorul marionetelor. Prichindeii vor aplauda un spectacol amuzant si educativ de teatru de papusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *