invitatie conferinta cuzaE.CECA S.R.L. impreuna cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si Development Projects and Strategies S.R.L. organizeaza Conferinta de lansare a proiectului „Facilitarea insertiei pe piata muncii a viitorilor absolventi de chimie”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimentul va avea loc miercuri, 3 septembrie 2014, incepand cu orele 12.00, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi – corp A, Sala Ferdinand.

Principalul obiectiv al proiectul este crearea unui cadru optim pentru deprinderea abilitatilor necesare lucrului in echipa, comunicarii si relationarii, spiritului organizatoric si adaptarea cat mai rapida la cerintele pietei muncii pentru cei 360 de beneficiari, studenti ai Facultatii de Chimie din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Cele mai reprezentative activitati din cadrul proiectului includ:

  • Consilierea si orientarea studentilor din grupul tinta, pe o perioada de 8 luni, de catre specialisti in domeniu prin seminarii tematice;
  • Participarea la stagii de practica a studentilor in organizatii partenere timp de 2 luni, perioada care se va finaliza cu obtinerea unui atestat de practica industriala;
  • Schimb de experienta si bune practici privind activitatile desfasurate in cadrul proiectului.

Proiectul contribuie la realizarea obiectivelor Uniunii Europene prin programul POS-DRU 2007-2013 oferind studentilor, viitori absolventi, suportul necesar integrarii rapide pe piata muncii prin intermediul stagiilor de pregatire, consiliere si orientare profesionala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *