sedinta consiliul judetean iasi 14 martie 2014 (2)Vineri, 14 martie, a avut loc o sedinta extraordinara de Consiliu Judetean. In cadrul acestei sendinte, doua puncte de pe ordinea de zi au vizat schimbarea din functie a vicepresedintelui sustinut de PNL, dl. Victor CHIRILA, si inlocuirea acestuia cu dl. Alin AIVANOAE, liderul de grup al PP-DD.

„Astazi am asistat la o zi foarte trista din prezentul orasului si judetului nostru, ziua in care PSD a hotarat, a initiat si a dus pana la capat batjocurirea sperantelor pe care iesenii le-au pus in USL. USL n-a fost o alianta votata de atat de multi oameni in primul rand pentru partidele care erau parte din ea. USL reprezenta visul iesenilor ca perioada de certuri, de scandaluri, de stagnare, de subdezvoltare economica se vor sfarsi si ca fortele politice isi vor da mana pentru a duce la bun-sfarsit proiectele Iasului. PSD a hotarat astazi, impreuna cu aliatul sau de nadejde din orasul nostru si din judetul nostru, PDL, condus de dl. Gabriel Surdu, sa schimbe majoritatea din Consiliul Judetean, motivand lucruri complet ridicole. Este ridicol sa spui ca renunti la o majoritate confortabila de peste dpua treimi, cu 26 consilieri USL din 37, sa o schimbi cu o majoritate de 18, cu cel putin doi fugari de la PDL pentru ca eu nu cred ca toti cei 14 de la PSD au votat asa cum le-a dictat partidul. Astazi, PDL a dat mana cu PSD, culmea ridicolului fiind acela ca liderul de grup PDL, care a candidat si el pentru functia de Vicepresedinte, a primit mai putine voturi decat numarul de consilieri judeteni ai formatiunii politice pe care o reprezinta. Toate aceste fapte au relevat alianta dintre PSD si PDL. Practic, nu mai exista niciun motiv pentru oamenii care voteaza dreapta sa voteze PDL pentru ca acest partid s-a predat cu arme si bagaje la PSD.

sedinta consiliul judetean iasi 14 martie 2014 (1)PNL este ultima reduta care impiedica forta zdrobitoare a PSD sa monopolizeze toata scena politica locala. Cand acest lucru s-a intamplat, Iasul a fost lovit de subdezvoltare, de saracie. Acum, cand in sfarsit lucrurile mergeau bine pentru orasul nostru, PSD a hotarat sa strice totul si, cu complicii lui politici locali PDL, sa schimbe cursul politic din judetul nostru care a fost productiv pentru ieseni”, a declarat Cristian ADOMNITEI, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *