CSMS Iaşi are un parcurs de excepţie şi în acest început de campionat, echipa lui Nicolo Napoli aflându-se pe podiumul Ligii 1.

Meci fierbinte la Cazane
Sâmbătă, 1 august, de la ora 18.30, ieşenii vor da un nou test de performanţă, întâlnind în deplasare pe Pandurii din Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a patra. Deşi se află pe un val de entuziasm al suporterilor, antrenorul Nicolo Napoli a afişat prudenţă în declaraţii. “Va fi un meci foarte greu. Pandurii e o echipă bună, cu ambiţii mari, cu jucători şi antrenori buni. Faptul că nu joacă acasă, ci la Severin, ne ajută puţin. Băieţii mei au ambiţia de a face un meci bun şi de a câştiga punct sau puncte”, a mărturisit Napoli în cadrul unei conferinţe de presă. Tehnicianul a menţionat şi faptul că se teme de efectele caniculei asupra randamentului jucătorilor. Meciul se va disputa pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin şi va fi transmis în direct de canalele de televiziune Digi Sport, Dolce Sport, Look Plus.

Şi în iOS
În altă ordine de idei, CSMS Iaşi şi-a extins prezenţa în mediul online. După ce, în urmă cu două săptămâni, clubul a lansat o aplicaţie pentru mobil în varianta Android, pe 26 iulie 2015 a fost oferită spre descărcare şi varianta accesibilă sistemului iOS, specific telefoanelor iPhone şi altor dispozitive fabricate de către Apple. Aplicaţia furnizează ştiri despre meciurile echipei, programul partidelor din cadrul etapei, clasamentul la zi, date despre componenţii echipei, videoclipurile uploadate pe canalul oficial de Youtube al CSMS Iaşi, precum şi cele mai recente produse disponibile în magazinul online al clubului.

Suport pentru Ludovic
Marţi, 28 iulie, CSMS a făcut publică intenţia de a sprijini financiar tratamentul unuia dintre suporterii echipei. Ludovic Vieru, angajat al Primăriei Iaşi şi alpinist care are la activ o escaladare a celui mai înalt munte din Africa, Kilimanjaro, a fost diagonosticat recent cu boala Lyme, fiind nevoit să urmeze un tratament costisitor în Germania. Fiind alături de Ludovic în greaua sa încercare, jucătorii ieşeni au strâns bani într-un cont special şi vor oferi la licitaţie un tricou în cadrul acţiunii speciale care va avea loc duminică, 2 august 2015, de la ora 9.00, pe dealul Bucium, în zona Releu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *