Cum ne alegem lenjeria de pat

Posted on

Fiecare ar trebui sa se odihneasca in asa maniera incat somnul sa ii priasca si sa ii dea energia necesara pentru o zi intreaga. Pentru ca ne petrecem aproape o treime din viata dormind, este important sa facem acest lucru intr-o maniera corecta. Astfel, exista anumite lucruri de care trebuie sa tinem cont si care nu trebuie neglijate nicicum atunci cand vine vorba despre dormitorul propriu sau despre camerele hotelului pe care le administrezi.

lenjerii-de-pat1

Cred ca ati observat faptul ca in ultima vreme s-au remarcat nenumarate companii care isi promoveaza articolele ce consta in lenjerii pentru hotel, unele fiind mai bune, iar altele de calitate mai proasta. Desigur, nimeni nu are cum sa stie acest lucru pana in momentul in care le vede, insa ne putem da seama de calitatea acestora si in functie de descrierea produselor sau, de ce nu, dupa parerile celor care au mai cumparat de la respectivii furnizori.

Ne dorim sa regasim confortul de acasa si atunci cand calatorim si apelam la diversele unitati HoReCa, de aceea, ideal ar fi sa optam pentru unitatile care au un prestigiu in randul turistilor. De asemenea, cei care administreaza hoteluri si pensiuni ar trebui sa stie ca, daca tot fac o investitie, ar trebui sa aleaga cu grija furnizorul de lenjerii pentru hotel, astfel incat sa le poata oferi oaspetilor calitate si prospetime, precum si un confort sporit.

La ce anume ne uitam atunci cand alegem lenjeria pentru hotel?

Fiecare isi doreste sa intalneasca senzatia de confort si intimitate pe care numai patul de acasa reuseste sa le ofere, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca nu pot fi resimtite si in cadrul unor unitati hoteliere. Atat timp cat toate elementele ce alcatuiesc camera de hotel se afla in perfecta armonie, oaspetii se pot simti in elementul lor, uneori chiar mai bine decat acasa.

lenjerii-de-pat2

Pentru asta, administratorii acestor unitati trebuie sa stie sa aleaga in mod corespunzator lenjeria, iar pentru a face acest lucru, trebuie sa tina cont de cateva aspecte si sa nu le piarda din vedere.

Este important ca patul sa ofere o senzatie maxima de confort, de aceea nu trebuie sa existe o nota discordanta intre detalii, incepand de la cuverturi, pana la pilote, cearsafuri si perne.

Spre exemplu, alegerea cuverturii joaca un rol destul de important pentru ca acesta este primul element care sare in ochi atunci cand pasesti intr-o camera. Aceasta este imbracamintea finala a patului, menita sa il protejeze, insa are, in acelasi timp, si rol estetic pentru ca prin aceasta se poate crea un ansamblu total extrem de placut. Pentru a fi siguri ca ati ales cuvertura corecta, trebuie sa va ghidati dupa cateva criterii.

Unul ar fi imprimeurile si culorile. Desigur, fiecare proprietar are preferintele proprii, insa in cazul unui hotel ar fi indicat sa se opteze pentru un model cat mai elegant, in tonuri monocrome sau un combinatii de 2 culori, pentru a oferi o atmosfera cat mai stilata. Cand vine vorba de crearea unei atmosfere cat mai vesele se pot face nenumarate combinatii de culori.

In aceea ce priveste cersafurile, fetele de perne si celelalte lenjerii pentru hotel necesare, trebuie sa tineti cont de tesatura materialelor. Este important ca aceasta sa fie cat mai rezistenta pentru a nu fi nevoiti sa o inlocuiti dupa cateva spalari, dar si sa se incadreze in peisaj, adica sa aiba o culoare placuta.

Asadar, daca vreti sa aveti parte de un grad de confort cat mai mare in locuinta proprie sau doriti sa le oferiti oaspetilor confortul necesar in camera de hotel, alegeti cu grija lenjeriile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *