Cum sa nu platesti taxe mari?

Posted on

taxe mariIntrebarea din titlu, „cum sa nu platesc taxe mari?” este una dintre intrebarile pe care mai toti antreprenorii si managerii si-o pun si incearca sa gaseasca raspunsul potrivit. Dar mai intai…

Daca iti externalizezi o parte dintre serviciile firmei si doresti sa iti alegi o firma de contabilitate cu care sa lucrezi, dar nu stii ce decizie sa iei, intra pe www.rmaudit.ro pentru a afla cum alegi firma de contabilitate care ti se potriveste sau cum sa nu platesti taxe mari (pentru ca asta este una dintre problemele care dau mari batai de cap celor care au un business, mai mic sau mai mare).

Tot mai des am auzit in ultima perioada, si asta ma bucura, ca am prieteni care vor sa isi deschisa firma sau PFA. Ma bucura faptul ca spiritul antreprenorial incepe sa prinda si la noi si s-a schimbat putin conceptia, cred ca e la fel ca la inceputul anilor 1990, cand tot mai multi sunt satui sa lucreze „la patron” si vor sa munceasca pentru ei. Cumva, asta e un semn de maturitate economica, antreprenorii sunt cei care pot ajuta mult la salvarea economiei unei tari. Azi un PFA, maine un SRL, apoi o companie, apoi un grup de firme. Nu toti trec prin aceste etape, din contra, un procent foarte mic.Iar cei care trec sunt platitorii de taxe.

Cei pe care i-am tot auzit in ultima vreme cu multe idei de dezvoltare si afacere, toti se intrebau de serviciile unei firme de contabilitate. Mai ales la inceput, cand intri in afaceri, iar afacerile sunt mici, firma de contabilitatea cade ca o manusa pentru afacerea ta.

Cunosc situatia in firme mari, cu peste 15 angajati, care au externalizat serviciile de contabilitate.O firma de contabilitate nu neaparat te ajuta sa nu platesti taxe mari, mai degraba de ajuta sa nu platesti taxe in plussi, pe cat posibil, sa faca in asa fel incat o parte din banii platiti sa se intoarca inapoi la tine.

R&M Audit- Contabilitate este una dintre putinele firme de contabilitate in Bucuresti care are o viziune avangardista si cuprinzatoare asupra afacerilor. Avand peste 10 ani de activitate si aflandu-se in topul firmelor de contabilitate din Bucuresti, R&M Audit-Contabilitate ofera servicii profesionale de contabilitate, audit, consultanta financiara si fiscala.

Managerii au nevoie de cele mai bune solutii pentru ca afacerile lor sa aiba succesul asteptat; de aceea au mereu nevoie de un contabil ieftin si bun, iar expertii R&M Audit-Contabilitate sunt cei mai indicati pentru a gasi solutiile optime pentru orice tip de afacere, prin servicii de contabilitate, audit, salarizare, arhivare sau altele din domeniu. Daca ti-ai pus intrebarea “cum sa nu platesc taxe” mai mari decat trebuie si inca nu ai gasit raspunsul potrivit, cu R&M Audit-Contabilitate succesul este garantat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *