oraselul o inima de broscutaDuminica, 10 august, de la ora 16.00, sunteti cu totii invitati, mici si mari, copii si parinti, nepoti si bunici, in Oraselul „O inima de Broscuta”, din Parcul Expozitiei – Copou, pentru o noua dupa-amiaza plina de distractie si voiosie!

Va continua povestea personajelor principale in spectacolul de teatru in care vor juca vedetele seriei O inima de Broscuta. Fiecare isi va acorda apoi pasii de dans in ritmul dat de copiii de la Clubul de Dans Sportiv Katiusa din Iasi, coordonati de Bianca Asiminei, care vor oferi un show de zile mari, in stilul lor specific, care le-a adus atatea premii! Ei sunt pentru a doua oara in Oraselul „O inima de broscuta”, la cererea celor mici, care vor inca sa se bucure de vacanta dansand!

Si pentru ca Oraselul nostru e o lume in care impartasim surprizele frumoase, va asteptam sa va alaturati flashmob-ului care va va da inimilor aceeasi bataie cu a Inimii de Broscuta! Invatati pasi noi de dans si lasati-va in voia relaxarii: profitati de vacanta de vara!

Va asteapta o sumedenie de castigatori la tombola cu premii: volumele din Colectia O inima de Broscuta, tricouri haioase cu personajele cele mai celebre, insigne, puzzle-uri si fotografii realizate impreuna cu vedetele Oraselului, fie ca vorbim de mascotele din spectacolul de teatru sau de papusile-gigant care reprezinta personajele centrale ale povestii: Puricelul cel Viteaz (care afla ca viata nu-i nici pe departe o gluma proasta si ca adevarata bogatie inseamna sa ai prieteni buni si devotati), Viermisorul de Matase (care ne aduce aminte ca inocenta, frumusetea inimii si mintea nepatata sunt atuurile cele mai de pret ale copilariei) si Mama-Picatura (de la care invatam ca nimic nu poate sta in calea unei inimi care iubeste neinfricat).

In vacanta asta mare, pentru voi, un parc de distractii tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *