FOTO: ziaruldeiasi.ro

FOTO: ziaruldeiasi.ro

Municipilitatea ieseana a anuntat deschiderea zonei de agrement Ciric pe 1 mai. De pe 1 mai pana pe 10 mai iesenii pot beneficia, in mod gratuit, de plimbarile cu barca sau hidrobicicleta, de partide de minigold sau de gratare.

Zona de agrement de la Ciric a fost transformata radical, la capatul unei investitii de peste 10 milioane de euro. Din luna mai, iesenii pot reveni pentru a-si petrece aici timpul liber. Majoritatea amenajarilor sunt functionale, piscinele, terenul de minigolf si debarcadere urmand sa fie deschise si ele dupa stabilirea societatii care va administra complexul.

Zilele trecute, constructorii lucrau la ultimele retusuri, majoritatea obiectivelor fiind deja pregatite pentru public. Au fost definitivate astfel cele doua piscine, plajele si cladirile anexa din cadrul complexului, zonele de picnic, caile de acces si spatiile de parcare, cele patru locuri de joaca pentru copii si terenul de minigolf. De asemenea, telescaunul care va face legătura dintre strada Moara de Vant si malul lacului este functional si a obtinut toate autorizatiile necesare. La acest obiectiv se lucra la platformele de sosire si plecare, la pavarea lor.

Primele evenimente si primele gratare din zona de agrement sunt asteptate la inceputul lunii mai. Municipalitatea a facut pregatirile necesare pentru deschiderea zonelor de picnic, a locurilor de joaca si a pistelor de biciclisti.

Proiectul va fi finalizat complet, conform documentatiilor in luna octombrie a acestui an. In acest moment mai sunt de realizat unele lucrari de infrastructura si amenajarile zonei de escalada, a suprafetei destinata catararilor in copaci, a terenului de paintball.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *