E greu cu alegerile. Ne dorim să cumpărăm televizorul perfect, care să coste cât mai puțin și care să ne dea totuși senzația că am făcut o investiție bună și inteligentă. Cum faci totuși diferența între un produs și altul? Cum te asiguri că nu va trebui să-ți trimiți televizorul în garanție fix înainte de un meci important sau înainte de începerea serialului preferat? Simplu! Alegi întotdeauna o firmă de încredere!

Când tradiția își spune cuvântul

De când mă știu, tata e fan Panasonic. Cred că am vizitat reprezentanța lor de zeci de ori alături de el. Îi place să meargă acolo și nu se lasă până nu mă trage după el. Pune mâna ușurel pe fiecare produs, îl pipăie cu eleganța lui caracteristică și-l miroase de la distanță ca să nu pară totuși prea excentric. Apoi scoate un mormăit mulțumit și zice satisfăcut: măi tată, dacă vrei să vezi calitate nu te duci în altă parte. Asta e deviza lui. Când ține să-mi dea o lecție despre cum să alegi un produs mă duce iar acolo. Și iar, și iar și iar. Iată cum am ajuns fan Panasonic fără să vreau!

Da, mi-am luat smart tv Panasonic!

Ce era să iau altceva? Evident că tata are dreptate. Știe el ce știe. Are casa plină de electronice Panasonic și toate merg perfect. Ultima dată mi-am luat un smart TV Panasonic pentru că m-am mutat în casă nouă și aveam nevoie de un televizor. M-am dus singur ca să-i arăt că mi-am învățat lecțiile. Am luat magazinul la rând, am comparat prețuri, opțiuni și aplicații. Panasonic are într-adevăr o ofertă uriașă la televizoare. Dar am avut răbdare. Care să fie, care să fie? Evident că prețul contează cel mai tare dar prețurile sunt mereu bune și au și oferte. Până la urmă am mers pe ideea de televizor cu Led și opțiunea de 4k. E ultima fiță așa că n-o să trebuiască să schimb televizorul măcar vreo 2 ani.

De ce am ales un televizor Panasonic

Sunt pretențios când vine vorba de imagini. Am învățat să apreciez claritatea și nu mai pot da înapoi. Evident că mi-am făcut temele înainte. Am făcut comparații, am citit topuri iar până la urmă am ajuns tot la concluzia tatei. Panasonic e pentru mine mama tuturor electronicelor. Așa că m-am ales cu un smart tv Panasonic. Mi s-a părut cea mai bună ofertă calitate imagine versus preț. Mi-a plăcut meniul. Mi-a plăcut cum procesează rapid informația prin Quad Core Pro. Deschide super rapid aplicațiile, merge perfect la streaming de pe internet. Are o mulțime de aplicații incluse. Îl pot conecta imediat la Cloud. Are un design modern care se potrivește cu mobila. Dimensiunile sunt variate. Într-un cuvânt își merită numele de smart tv Panasonic. E inteligent, rapid, conectat, cu browsere foarte bune, poți naviga rapid pe internet și se vede foarte bine ca imagine. Se mișcă bine, se vede bine, arată bine. Îmi place.

După ce mi-am luat un smart tv Panasonic am observat că multă lume are televizoare de la firma asta și că e în general foarte mulțumită de cum se comportă. E firmă cu tradiție, nici nu te poți aștepta la altceva de la ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *