În plină desfăşurare a turneului “#PUR”, Alexandra Uşurelu ajunge de Ziua Îndrăgostiţilor la Iaşi, unde va susţine un concert simfonic în Aula Bibliotecii Centrale Universitare.

Acesta-i sufletul meu”, “Mai bine în doi”, “Preţul corect” şi noua melodie “Suflet, rămâi pur” sunt doar câteva dintre cântecele care se vor auzi la concertul din Iaşi.

Despre spectacolul din oraşul de pe cele şapte coline, Alexandra Uşurelu mărturiseşte: Când am ales locațiile din turneul #PUR, Iașul a fost primul pe listă, pentru că mi-am dorit foarte mult să revin aici. Mi-ar plăcea chiar și să locuiesc o vreme în Iași. Este o lume cu care mă identific, iar cei mai mulți prieteni de pe facebook sunt din Iași, după București. Ca dovadă, mai sunt doar câteva locuri libere la concertul din frumoasa Aulă a Bibliotecii Centrale Universitare. Și o parte din fetele din cvartetul Muse Quartet cu care voi urca pe scenă pe 14 februarie sunt din Iași, așadar sunt sigură că va fi o seară plină de emoție. Abia aștept!”.

Mai mult, Alexandra Uşurelu, una dintre cele mai bine vândute artiste independente, susţine două turnee în paralel, #PUR şi “Povesteşti şi Călătoreşti la Cărtureşti”. Astfel, frumoasa cântăreaţă îşi dă întâlnire cu fanii din Iaşi atât la Cărtureşti (Palas Mall) pe 11 februarie, cât şi în Aula Bibliotecii Centrale Universitare pe 14 februarie.

Pe ultima sută de metri, fanii Alexandrei Uşurelu mai pot cumpăra bilete pentru concertul simfonic susţinut alături de Muse Quartet de aici: http://www.iabilet.ro/bilete-alexandra-usurelu-muse-quartet-pur-la-iasi-24341/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *