Despre lucrurile interzise

Posted on

Sunt unele lucruri care au fost considerate tabu inca de la inceputul omenirii. In primul rand, in aceasta categorie au intrat toate chestiunile ce tin de divinitate. Nici in anul 2015 situatia nu este altfel. Al doilea lucru tine de sex. Sexul si divinitatea sunt „lucrurile interzise”. Intotdeauna au existat mistere in randul celor doua subiecte, intotdeauna au existat polemici. Cu toate ca face parte din viata tuturor, subiectul sexual este foarte putin discutat. Religia a fost una din partile care au interzis acest subiect si, cel mai important, sexul din placere. Din prisma religiei sexul, poate fi practicat doar intre persoane de sex opus care au primit Taina Cununiei si doar in scop procreativ, nu si hedonic. Pentru ca placerea este, de fapt, „fructul interzis” (alaturi de exces). Cel putin aceasta este opinia mea: placerea este, de fapt, tabu-ul.

zembet femeie

Asa ca, din punctul meu de vedere, tot ceea ce tine de placere este trecut intr-un con de umbra si este putin discutat. Sa luam, spre exemplu, videochatul. Oamenii au pareri ciudate despre videochat pentru ca nu stiu ce se intampla acolo. Am auzit tot felul de idei tampite despre ce cred oamenii. Si asta pentru ca sunt lucruri pe care ei nu le stiu si, in loc sa se informeze, isi dau cu presupusul. Acest blog vorbeste despre Lucky Studio si ofera detalii despre activitate, avantaje si spulbera anumite mistere.

femei la cumparaturi 1

Banii nu sunt singurul motiv pentru care fetele ajung intr-un astfel de loc. Pana la urma este vorba si despre o provocare. Adica da, reprezinta o sansa la un castig mai mare, dar ofera si posibilitatea de a cunoaste mentalitatea umana si, nu in ultimul rand, de a te cunoaste pe tine. Pentru ca sunt multi barbati care doresc si sunt dispusi sa plateasca pentru a discuta cu fete frumoase, pentru a le intelege, dar si pentru a le acorda atentia cuvenita. In plus, cine nu isi doreste un job unde sa ai parte de discretie, practic sa te simti ca in camera ta de acasa, dar sa acorzi atentie, sa ti se ofere atentie, iar la final de zi sa realizezi ca trebuie sa si primesti bani pentru toate aceste lucruri.  Mai mult, este un loc in care poti sa te vindeci de timiditate si de complexe. Prin asta poti trece peste anumite lucruri care te deranjeaza sau despre care nu vrei sa deschizi subiectul. Inveti ca perfectiunea nu este data de niste cifre, ci depinde de unghiul din care privesti. Si, poate cel mai important lucru, inveti sa te bucuri, descoperi placerea. Placerea despre care vorbeam la inceput ca despre un lucru interzis.

femei la cumparaturi 2

  • interzis probabil iti este sa nu faci lucruri care ar putea afecta pe cei din jur, dar videochatu n-are cum sa fie asa..

  • ah, in plus, tu ajuti pe anumiti oameni sa se simta bn..te simti sit u bn.si faci banuti in fiecare zi..

  • cateodata ce ti se spune ca nu faci, aia faci de fapt..asa si eu cu videochatu..toata lumea nu nu, eu da, da

  • cred ca te referi la angajarea la studio nu? Sau la altceva? Ca si la copiii mici, ce e bun e interzis, da aici nu e nimic rau..ai doar de castigat..

  • bn, bn si cu felul in care te comporti la videochat ca model cum e? nu se judeca nici asta macar? Iti pl sa stai cum te-a lasat mama natura in fata camerei si a strainilor?

  • nu stau asa cum zici tu, da? Poti face ce vrei aici..daka vrei dai si cv jos, dak nu nu, si basta. Eu, in mare, aleg sa vb cu lumea si sa fiu senzuala..atata

  • banii ca banii in videochat, da dak au grija de tn in fiec zi si te aranjeaza..iti poti cumpara masina in rate datorita contractului de munca banos si alte alea? Cui nu i-ar comveni?

  • da, asai, masina, casa, masa, haine, machiaje, calatorii, rasfat, sala..astea sunt doar kteva dintre lucrurile pe care le fac si leas mai putea face.