Pentru omul gospodar, celui care nu ii place sa piarda timpul si caruia ii place sa traiasca intr-un mediu frumos, curat si ordonat sunt intotdeauna cateva intrebari care ii dau batai de cap. Intrebari precum: „cum alegem o motosapa?”, „cum alegem cel mai bun magazin de scule electrice?”, „cum sa prelucam cu spor si inteligenta otelul inoxidabil?”, „cum ne echipam de curatenie” sau „scule electrice cu acumulator sau cu alimentare la curent?” Ei bine, pentru multe dintre intrebarile de mai sus, intrebari pe care si le-ar pune omul gospodar care locuieste la casa, raspunsul universal ar fi: www.tehnicbazar.ro pentru unelte si echipamente electrice. Bine, raspunsul nu este valabil doar pentru gospodarul care locuieste la casa si are si o curte de ingrijit, este valabil pentru omul gospodar in general.

Pentru ca de curatenie se ocupa toti oamenii (cu initiativa), nu doar cei care locuiesc la casa. Pentru unii a face curatenie inseamna un mod de a petrece timpul liber sau un mod de a se relaxa. E valabil mai ales pentru cei care lucreaza in domenii in care trebuie sa isi foloseasca mult capacitatile intelectuale. De aceea, nu este de mirare ca cei mai multi corporatisti sau oameni care lucreaza la birou aleg, cel putin o data pe saptamana, sa se deconecteze putin facand ordine si curatenie.

Pentru ca va spuneam de TehnicBazar.ro si v-am vorbit despre curatenie, legatura dintre cele doua poate fi curatitorul de apa sub presiune K7 Premium. K7 Premim este o unealta magica indiferent de suprafata pe care o ai de curatat, fie terasa, fie pardoseala, fie bicicleta sau masina. K7 Premium este dotat cu motor de ultima generatie racit cu apa, dispune de un tambur de furtun pentru comoditatea utilizarii si depozitarii, pistol cu conexiune rapida, furtun de cauciuc de mare presiune de zece metri si filtru de apa pentru protectia pompei, suflanta cu duza rotativa pentru indepartarea eficienta a murdariei persistente.

Apoi, daca esti pasionat de bricolaj sau iti place sa faci imbunatatiri prin casa sau sa confectionezi lucruri noi, mai mult ca sigur ti-ai pus intrebarea: „ce aleg: scule electrice cu acumulator sau cu alimentare la curent?”. Asta in conditiile in care periodic apar noi scule electrice, mai bune, mai ieftine, mai eficiente. Nu mai exista un singur tip de surubelnita electrica sau de bormasina, ci ai la dispozitie o gama foarte larga si diversa, atat ca functionalitati, cat si ca eficienta, design etc.  De aceea trebuie sa stii ca printre avantajele sculelor electrice cu alimentare la curent se numara durata de viata mai mare (motiv pentru care reprezinta o buna alegere ca si prima unealta), dar si faptul ca au o putere mai mare, in timp ce sculele electrice cu acumulator sunt mai usor de transportat si de folosit in orice conditii, ofera aproape aceeai calitte ca si cele pe curent si, nu in ultimul rand, au costuri mai mici.

Discutiile pe aceste teme si subiecte sunt prea vaste pentru a fi abordate intr-un singur articol (oricum, cred ca am mai scris cele putin 10 articole pe aceste teme), de aceea va promit ca mai revin si cu alte articole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *