calatorie in patagoniaMi-aduc aminte de un episod destul de comic in care s-a observat perfect diferenta de mentalitate dintre sexe. E in stransa legatura cu unul dintre proiectele de suflet dragi mie, site-ul revistei Zona Noua. Cand am conceput site-ul, una dintre rubrici trebuia sa fie despre fashion. De la sfarsitul lunii octombrie si pana acum inca nu avem niciun material la aceasta rubrica, recent am si scos-o din meniu pana va trimite cineva primul material publicabil. Asta in pofida faptului ca in primele doua saptamani am vorbit cu iubita unui prieten, ea bloggerita pe fashion, sa ne scrie un articol. Il scrie rapid, il trimit si materialul ramane la categoria de articole cu care nu stim ce sa facem. Intial eu si celalalt coordonator am dat ok-ul ca materialul sa apara. Problema a aparut si a fost oprit de la publicare dupa ce l-au citit si cateva persoane de sex feminin din redactie, iar lor li s-a parut un material slab, plin de chestii pe care toata lumea le stie. Cand ele afirmau ca toata lumea le stie, se refereau, bineinteles, la toate tinerele, ca noi tinerii eram total pe langa subiect. Tot ceea ce am scris mai sus se rezuma la: ceea ce barbatilor li se pare inovator cand vine vorba de moda, sunt de fapt banalitati la care tinerile nu pun botul.

De aceea nu as putea scrie despre moda  Este un subiect acoperit bine de catre tinere. Sunt prea putin barbati care reusesc sa scrie bine despre fashion. Si, de obicei, acei putini care reusesc sa faca acest lucru sunt priviti destul de ciudat de catre cei din jur.

Diamond Nails Shop? Mie nu-mi zice mare lucru, dar fetelor le face cu ochiul site-ul de unde pot achizitiona de la unghii false, la geluri si kit-uri pentru unghii false, geluri colorate fara fixare, geluri 3D si multe, multe alte produse. Aruncand ochii pe un asemenea site raman absolut fascinat de lucrurile pe care le descopar, mai ales ca nu le inteleg.

In cat timp se usuca Gelul pentru unghii ? Depinde in primul rand de tipul de lampa pe care o folositi. Daca lampa dumneavoastra este cu un singur tub (bec), sunt necesare aproximativ, 3 minute. Daca lampa dumneavoastra are doua tuburi (becuri) sau mai multe, sunt necesare 2-3 minute. De asemenea este foarte importatnt si tipul de gel folosit.

Citatul de mai sus este pentru mine un exemplu graitor de cat de departe sunt de subiect. Se folosesc lampi pentru gelul de unghii? Se pare ca da! Si nu numai ca se folosesc, dar exista si diferite tipuri de lampi. Si nu doar lampile sunt diferite, ci si gelurile pe care le folosesti.

Care este diferenta intre Mediatorul Foarte puternic pentru unghii si Preparatorul pentru unghii ? Mediatorul este foarte puternic si contine acid, de asemenea necesita un timp mai lung de uscare, este recomandat incazul unghiilor cu probleme. Preparatorul pentru ungii, nu contine acid si se usuca foarte repede.

La fel, paragraful de mai sus ma duce intr-o cu totul alta lume. E ca si cum as citi o carte despre aventurile in Patagonia, e fascinant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *