drumuri prin portugaliaBiblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” invită publicul la o nouă călătorie din Drumuri prin memorie, miercuri, 25 februarie 2015, începând cu ora 17.30, la Secția de Artă și Colecții Speciale. Tema abordată: convergențe în spiritualitatea țărilor latino-europene – Portugalia. Ne va însoți în această călătorie Mirela Petcu, care ne va prezenta o față mai puțin cunoscută a acestei țări. Atmosfera va fi completată de muzică fado în interpretarea Amaliei Rodriguez.

Drumuri prin memorie se desfășoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”, care își propune prin întâlniri periodice să ofere un cadru prielnic discuțiilor despre călătorii, artă, muzică, descoperirea modalităților în care fiecare țară își relevă specificul cultural, concomitent cu prezentarea ofertei de carte a bibliotecii.

Întâlnirea este organizată în colaborare cu Asociația „ADERO” Iași.

Vă aşteptăm miercuri, 25 februarie 2015, de la ora 17.30, la Secția de Artă și Colecții Speciale a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale „Ştefan cel Mare”, Nr. 8-10.

Participarea este gratuită.

Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail: programe@bjiasi.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *