Cand vorbim despre videochat ar trebui sa lasam deoparte prejudecatile si ideile batranesti. Videochat-ul nu are nicio legatura nici cu escorta nici cu alte idei mai putin ortodoxe si legale. Este un job ca orice alt job, doar ca ceva mai bine platit si care nu are o istorie atat de lunga. Bine, daca este să ne luam dupa vechimea unor meserii sau job-uri, acum 10 ani nici nu se stia ce inseamna „data operator” sau „data analytics”. Job-urile inainte tineau foarte mult de industrie, dar vremurile s-au schimbat, economia tine si de alti factori, nu doar de industria clasica din care cea grea aproape ca a disparut si au ramas doar cele usoare (textile) si alimentare. Prioritatile oamenilor s-au schimbat, tehnologia a evoluat. Numarul job-urilor bazate pe placerile oamenilor sunt intr-o crestere continua. Pentru ca ne plac gadget-urile, avem tot mai multi oameni care lucreaza sa le faca, la fel cum avem tot mai multi care creeaza programe si aplicatii pentru ele, la fel cum avem tot mai multi oameni care lucreaza in vanzarea lor sau in reparatia lor. Acum 20 de ani nu exista niciun job in domeniile pe care le-am enumerat mai sus. La fel cum acum 20 de ani nu existau job-uri in videochat.

Astazi videochat-ul este o realitate, este un job care satisface atat nevoile utilizatorilor, cat si pe cele ale lucratorilor in domeniu. Sa spunem ca esti o tanara studenta din provincie si ajungi in Capitala. In afara de facultate, iti doresti si un job cu program flexibil care sa iti permita sa ajungi si la cursuri, dar de pe urma caruia sa castigi si niste banuti. Sa te angajezi la un studio videochat bucuresti s-ar putea sa fie cea mai buna solutie. Acolo vei gasi o echipa de oameni tineri, fara idei preconcepute, deschisi catre nou si intelegatori. Vei descoperi ca poti urma si facultate, dar te poti intretine singura, fara a fi o povara parintilor. In afara de asta, chiar vei simti ce inseamna sa iti castigi singura painea.

Si nu doar atat. Lucrand intr-un studio de videochat vei intelege si vei invata cum sa relationezi mai bine cu oamenii, vei descoperi ce inseamna sa trasnformi mofturile si visele in realitati. Daca iti faci treaba cum trebuie, vei descoperi ca in scurt timp vei avea si permis de conducere, si ultimul model de iPhone si ca iti vei permite sa iesi in oras la orice club iti doresti, dar si  ca, in loc sa primesti bani de la parinti, iti poti ajuta parintii.

Lucrurile sunt intr-o continua evolutie. Important este ca noi sa fim deschisi la schimbari si sa ne adaptam evolutiilor. Sa putem transforma ceea ce altii nu inteleg intr-un mod de viata care sa ne placa si sa ne convina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *