Main: STANTON WARRIORS [UK]
Incalzirea: DETOUR [RO]
Dupa: BLANILLA [RO]

electrica castle iasi

Acces: 20 lei / 30 lei dupa 00:00

In 2001, STANTON WARRIORS au adus pe piata muzicala un sound fresh prin intermediul compilatiei “Stanton Sessions” semnata XL RECORDINGS. Peste noapte, Stanton Warriors au devenit cei mai hot producatori de pe planeta si continua sa ramana în top! Au fost primul breakbeat act care au semnat cu un label major. Datorita trecutului lor eclectic, amestecat ca sunete traditionale si undergrond house, hip hop, electro si funk, cei doi au reusit sa creeze ceva unic la nivel mondial, si-anume sunetul Stanton.

Totul este mixat într-o “oala” de sunete booty electro, amintind parca lumii întregi de ce Stanton Warriors au ramas neinvinsi pe felia lor de muzica de mai bine de 10 ani!

Nu multi artisti se pot lauda cu un sunet unic si definitoriu, dar Mark Yardley si Dominic B n-au nicio problema în a fi identificati dupa sunetul lor original. Dupa ce au înnebunit cele 4 colturi ale lumii cu stilul lor fresh, muzica lor continua sa adune cat mai multa lume pe ringul de dans.

Cel de-al treilea lor album, Stanton Session Vol. 3, a fost cel mai bine vandut si a primit calificativul “5 din 5”, din partea iDJ. Ultimul album, lansat în martie 2011, “The Warriors” a primit premiul “Best Album” din partea Breakspoll.

Logo-ul si designul folosit pe materialele lor, e munca renumitilor artisti de graffiti – SheOne si Rough – cel de-al doilea dintre ei castigand un premiu pentru designul creat pentru single-ul Stanton Warriors – “Da Antidote”.

STANTON WARRIORS sunt cunoscuti pentru lansarea de set-uri promotionale gratis pe website-urile lor, unde se pot gasi si materiale video ale artistilor. Momentan, cei doi sunt stabiliti în West London, unde conduc cu succes propriul lor studio de înregistrari si label-ul Punks.

AWARDS:

• Best Compilation “Stanton Sessions Vol.1”
(Muzik Magazine Dance Awards, 2001)

• Best Compilation “Stanton Sessions Vol.1”
(Dancestar World Dance Music Awards, 2001)

• Best Compilation Album “Fabric Live 30: Stanton Warriors”
(Breakspoll, 2006)

• Breakspoll Best Compilation Album “Stanton Sessions Vol.3”
(Breakspoll, 2008)

• Best DJs
(Breakspoll, 2007 & 2008)

• BBC Radio 1 Zane Lowe’s Hottest Record In The World “Turn Me Up Some” (Decembrie, 2010)

• Best Album “The Warriors”
(Breakspoll, 2012)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *