targul de carierere iasi palas mall 2013Joburi in domenii precum servicii si retail, contabilitate si inginerie sunt doar o parte din oferta de locuri de munca disponibila la targul din aceasta primavara, care va avea loc la Iasi timp de doua zile, in perioada 27-28 martie, la Palas.

Participantii in cautarea unui loc de munca sau cei care doresc sa-si schimbe job-ul actual vor descoperi o gama larga de oferte de angajare. De asemenea, ei pot primi feedback pe CV la fata locului, din partea unor specialisti in cariera, care vor fi prezenti la targ.

Printre firmele care fac angajari in acest an este Amazon, sponsorul evenimentului, precum si alte companii multinationale prezente la Cluj-Napoca, ele regasindu-se pe site-ul evenimentului, www.ejobs.ro/expo.

In premiera, la Targul de Cariere, participantii au posibilitatea de a se inscrie gratuit la Atelierul de Cariere, un seminar de profil in doua parti, a cate doua ore, pentru a afla care este primul pas in cautarea carierei dorite, precum si tehnici de redactare a unui CV care sa atraga atentia. inscrierea se face, de asemenea, pe site-ul targului.

Accesul este liber si se va face intre orele 10.00-16.00. De asemenea, candidatii care vin cu CV-ul la targ au posibilitatea de a castiga o tableta de ultima generatie, daca se inscriu la tombola organizata la fata locului, prin completarea unui talon.
Mai multe detalii pot fi descoperite zilnic pe pagina www.facebook.com/targuldecariere.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *