petrecere finlandia iasi cafenea piata uniriiJoi 15 mai, Finlandia Vodka a organizat un eveniment mai putin obisnuit, la Cafeneaua Piata Unirii din Iasi, la care au participat peste 250 de invitati.

Datorita amestecului unic de apa pura de izvor glaciar si orz in sase spice, care se coace sub soarele de la miezul noptii (Midnight Sun – fenomenul soarelui care nu apune timp de 72 de zile), Finlandia este o vodca mai putin obisnuita, dedicata celor care exploreaza si apreciaza lucrurile originale si interesante. Mostenirii unice, finlandeze, se adauga acum si aspectele referitoare la spiritul less ordinary pe care il reprezinta, iar acest lucru este vizbil in cadrul evenimentelor pe care Finlandia le organizeaza, vara aceasta, in cele mai importante orase din tara.

Evenimentul less ordinary de la Iasi a purtat semnatura petrecerilor eclectice Finlandia Vodka. Pe tot parcursul serii, invitatii au pornit in cautarea neobisnuitului in toate cele patru incaperi ale clubului. Înca de la intrare, invitatii au fost surprinsi de modalitatea mai putin conventionala prin care li s-au servit cocktailurile. Barmanii, aflati in spatele unei cortine, intindeau mâna oferindu-le, rând pe rând, diverse mixuri Finlandia Vodka.

In a doua incapere, preferata de cei mai multi, invitatii isi alegeau dintr-o mica piata fructe pentru cocktailurile cu Finlandia Vodka si aveau posibilitatea de a-si personaliza creativ paharele de cocktail.

Atractia celei de-a treia incaperi a fost barul unde barmanii pregateau cocktailuri cu cele patru tipuri de Finlandia Vodka: Classic, Blackcurrant, Lime si Grapefruit. In ultimul spatiu din club se afla, spre surprinderea tuturor, un catamaran transformat intr-un alt bar.

Momentele artistice au completat conceptul mai putin conventional al intregului eveniment. Gojira si Planet H au energizat publicul cu muzica lor, iar Patricia Cimpoiasu a surprins prin intrepretarea la violoncel, peste un mix al DJ-ului.

Finlandia Vodka

Provenind dintr-un loc eclectic, interesant si misterios, Finlandia este facuta intr-o modalitate unica prin combinarea apei pure de izvor glaciar cu cel mai bun orz in 6 spice, care se coace 72 de zile in soarele finlandez de la miezul noptii. Rezultatul consta in gustul curat si usor de recunoscut al Finlandia. Finlandia Vodka a fost unul dintre primele branduri de vodka ce au introdus variantele aromate, in 1994. In Romania, pe langa varianta Finlandia Classic se mai comercializeaza Finlandia Blackcurrant, Lime si Grapefruit.

Finlandia Vodka Worldwide Ltd este 100% detinuta de compania Brown-Forman, producator diversificat de bauturi alcoolice. Printre brandurile detinute de Brown-Forman se mai numara Jack Daniel`s, el Jimador, Chambord, Southern Comfort, Woddford Reserve si Herradura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *