competitie.prichindei.palas.mall.iasiPalas Mall continua seria evenimentelor speciale. Cei pasionati de pietre semipretioase sunt asteptati la un targ tematic, iubitorii de arta pot admira o expozitie de pictura, iar prichindeii defileaza in costume din materiale reciclabile. 

Joi, 10 aprilie 2014, de la ora 16.00, Atriumul Palas Mall gazduieste competitia „Creeaza eco, daruieste din suflet!”. Peste 300 de copii din gradinitele iesene isi vor etala tinutele realizate din materiale reciclabile. Împreuna cu parintii si educatorii lor, prescolarii au realizat costume ingenioase, viu colorate si vesele, pe care le vor prezenta publicului intr-o defilare de moda. Cei mici isi vor demonstra iubirea pentru natura organizand si un targ cu vanzare, unde vor fi expuse obiecte ecologice confectionate de ei. Evenimentul face parte din proiectului national „Şcoala Altfel”, fiind organizat in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judetean Iasi.

De joi pana duminica, la etajul 1 al Atriumului Palas Mall, se va desfasura Expo Mineralia. Targul include cele mai frumoase bijuterii, decoratiuni, aranjamente si alte obiecte realizate din pietre pretioase si semipretioase, lemn, flori de mina, geode si cristale. Pasionatii de accesorii deosebite isi vor putea completa colectiile proprii cu noi piese, afland care sunt proprietatile fiecarei pietre si care se potrivesc personalitatii lor.

Clientii care doresc sa isi imbogateasca experienta de shopping cu un eveniment de arta sunt invitati in Galeria Palas Mall, din zona intrarii Subway, pana pe 24 aprilie, sa admire lucrarile „Salonului de Primavara”. Expozitia reuneste tablouri minunate, realizate de pictori din cadrul Uniunii Artistilor Plastici Iasi, care au dat frau liber imaginatiei si au creat adevarate opere de maiestrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *