Evenimente deosebite ii asteapta pe toti cei care aleg sa isi petreaca sfarsitul de saptamana la Palas Mall. Amatorii sportului mintii pot admira iscusinta concurentilor la un blitz de sah, iubitorii de motoare se vor delecta cu o expozitie de motociclete de legenda, pasionatii de moda pot participa la un casting de modele, cinefilii sunt invitati la seara filmului basarabean, iar copiii se vor distra la teatru de papusi.

De vineri pana duminica, 9 – 11 mai 2014, in Atriumul Palas Mall se va desfasura Targul ONG. Organizatiile non-guvernamentale locale vor prezenta oportunitatile de voluntariat, activitatile de strangere de fonduri, initiativele sociale si multe alte domenii de interes pentru public. De asemenea, cei care vor sa directioneze procentului de 2% din impozitul pe venit se vor putea informa cu privire la campaniile si activitatea ONG-urilor participante si vor putea completa formularele direct la standuri.

Sambata, de la ora 11.00, in galeria Palas Mall, situata la intrarea Subway, cele mai frumoase fete sunt asteptate la castingul pentru New Models Contest Romania 2014. Participantele trebui sa aiba varsta peste 13 ani, 1,72 metri inaltime si sa nu fie machiate.

Duminica, 11 mai, intre orele 9.00 – 15.00, piateta Intersport din Palas Mall va gazdui Concursul de Sah Blitz, din cadrul primei editii a International Chess Festival Iasi Open. Pasionatii mutarilor pe tabla de sah si cei care doresc sa aprofundeze sportul mintii vor participa la intrecerea jucatorilor profesionisti. Evenimentul are scopul de a aduce in atentia publicului acest sport si promovarea lui, atat ca o activitate pentru petrecerea timpului liber, cat si ca disciplina de invatamant.

Tot duminica, in piateta Intersport, de la ora 18.00, prichindeii au intalnire cu personajele din povesti. Cei mici sunt invitati la spectacolul oferit de Teatrul de Papusi „Aschiuta”, unde se vor distra alaturi de simpaticele marionete.

In ultima zi a saptamanii, de la ora 21.00, in parcul Palas va rula pelicula „Nunta in Basarabia”, spre incantarea cinefililor si nu numai. Filmul este prezentat in cadrul campaniei „Adevarata Basarabie”, desfasurata de ATRAG Iasi.

Pana duminica, iubitorii de motoare pot admira o colectie unica de motociclete Harley si Indian. Expozitia „Vintage Motorcycles” este prezenta in Atriumul Palas Mall si include 15 modele de motociclete rare, inestimabile ca valoare. Cea mai „batrana” motocicleta este un superb „Indian Racer”, fabricat in anul 1926, iar cea mai „tanara” este „Fat-Boy” de la Harley, din 1995.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *