festivalul casei palas mall iasi 2014Palas Mall le-a pregatit clientilor sai inca un sfarsit de saptamana bogat in evenimente speciale, care sa le completeze periplul prin magazinele preferate. Un targ destinat amenajarii casei, cursuri de mers pe bicicleta pentru prichindei, recitaluri de muzica instrumentala, teatru de papusi si vizionare de documentare sunt pe agenda acestui week-end.

Pentru ca se apropie Pastele si fiecare isi aranjeaza locuinta de sarbatoare, Palas Mall organizeaza Festivalul Casei, in perioada 3 – 6 aprilie 2014. Clientii vor gasi la standurile din Atrium tot ce au nevoie pentru a-si amenaja interiorul si exteriorul casei lor: covoare, tapet, mobila, tamplarie, sisteme de iluminat si de incalzire, decoratiuni si accesorii, aranjamente florale, tehnici de design, mobilier pentru gradina si multe altele. Expozantii vor prezenta tendintele in domeniu si vor oferi solutii pentru a spori confortul locuintei lor. Printre companiile participante se numara: Visaria, Rom-Confort, Sophia, Ferom, Orient Covoare, Prestarea, Global Design, Termoplast, Regas, Brikston, Emotii Florale, Moldoglass, Mobi Cord, Divanissimi, Proplus, Bucium, Volta, Tavi, Maroco, Lemnartis, Generali Asigurari si Aluminios Cepeval.

De vineri pana duminica, serile petrecute la Palas Mall vor fi acompaniate cu recitaluri de muzica instrumentala. In intervalul orar 16.00 – 18.00, artisti locali talentati vor incanta publicul cu melodii indragite, din toate timpurile.

Pentru prichindei urmeaza inca un week-end cu lectii de mers pe doua roti. Vineri, incepand cu ora 18.00, copiii cu varste intre 7 si 12 ani sunt asteptati la atelierul „Aventuri pe bicicleta”, iar sambata, de la ora 17.00, invitatia este pentru strengarii de 4-6 ani. Pretul cursurilor este de 25 de lei.

In perioada 6 – 9 aprilie, intre orele 18.00 si 21.00, Palas Mall gazduieste Cinemateca Stiintei. Cele mai noi si atractive seriale documentare vor fi prezentate amatorilor de stiinta si tehnologie, in zona special amenajata, in piateta Intersport. Duminica, invitatul special este Alexandru Mironov, scriitor si critic Science Fiction. Evenimentul face parte din Iasi Science Festival, primul festival de stiinta din regiunea Moldovei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *