Luna noiembrie ne readuce in Iasi festivalul studentilor din Romania – UNIFEST, ajuns la cea de-a XII-a editie. Acesta se va desfasura in perioada 4-15 a lunii mențâtionate, timp in care vor avea loc diverse manifestari culturale, educationale, sportive si de divertisment

unifest iasi 2013

In acest an, in deschiderea festivalului Unifest 2013, se va organiza un mars al studentilor din toate campusurile universitare iesene, mars ce va culmina cu lansarea a 1001 lampioane de pe esplanada Palatului Culturii. Evenimentul de deschidere are loc pe 4 noiembrie, ora 19.00

TEATRU:

In cadrul Festivalului UNIFEST, activitatile teatrale se vor desfasura in doua zile diferite. In data de 6 noiembrie se vor organiza workshop-uri cu tematici diferite, iar in data de 14 noiembrie va fi o reprezentatie a trupei de teatru amator “Ludic” in sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor.

NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE:

Noaptea devoratorilor de plublicitate este destinata studentilor care doresc sa vizioneze cele mai distractive proiectii din domeniul reclamelor nationale si internationale din ultimul deceniu. Acest eveniment va fi organizat in data de 9 noiembrie 2013, incepand cu orele 20.00, in Teatru Fix.

NE IMPLICAM PENTRU CA NE PASA!

Actiunea de colectare selectiva a deseurilor va fi organizata de asociatiile membre USR sub coordonarea Asociatiei “Tinerii Ecologi Romani din Iasi”. Actiunea de colectare selectiva a deseurilor se va desfasura sambata, 9 noiembrie in cadrul UNIFEST, in intervalul 11.00-14.00

LIGA SE COMBINA

Proiectul ”Liga se Combina” este o manifestare cultural-artisca ce isi propune ilustrarea creativitatii studentilor, lucrul in echipa si imaginatia lor, cat si potentialul lor de a performa pe o scena in fata publicului. In cadrul festivalului UNIFEST, proiectul isi propune formarea a 8 echipe, care vor alcatui programul cultural-artistic prin organizarea unor momente unice. Echipele vor fi formate din membri a cate 2 organizatii diferite. 12 noiembrie, Sala Gaudeamus – Casa de Cultura a Studentilor, ora 20.00

STUDENTII AU TALENT:

Studentii au talent este un spectacol ce are la baza conceptul de “Batalie a talentelor”. Evenimentul va avea loc in data de 13 noiembrie, la orele 20:00 in Dublin Pub. Cei mai talentati studenti ieseni sunt asteptati sa isi demonstreze aptitudinile si sa intre in competitie.

WORKSHOP DANCE

Fara emotii, fara retineri, vom invata impreuna streetdance-ul autentic, totul pe ritmuri de hip-hop, r’n’b si funk. Este obligatoriu sa aveti la voi multa voie buna si chef de distractie. Worshop-ul va fi sustinut de Ignat Alexandru, instructor-coregraf al clubului Quasar Dance din cadrul Casei de Cultura a Studentilor Iasi. Are loc pe 6 noiembrie, ora 21.00, sala de sport UTI.

MISS UNIFEST

Concursul de Miss UNIFEST este un spectacol in care reprezentantele sexului frumos ale organizatiilor iesene isi afiseaza eleganta pe scena Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor in data de 5 noiembrie 2013, incepand cu ora 20.00.

CONCERT ROCK

Impatimitii rock-ului se vor putea bucura de genul muzical preferat la un spectacol cu artisti si trupe iesene in data de 13 noiembrie, incepand cu ora 20.00, in sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor.

CONCERT HIP-HOP

In data de 14 noiembrie, la orele 20.00 ne vom vedea in Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor pentru a asista la un concert Hip-Hop sustinut de diferiti artisti din Moldova.

UNIFEST SPORT

UNIFEST Sport este o competitie sportiva ce antreneaza echipe ale organizatiilor studentesti din Iasi. Competitii de fotbal, streetball, tenis de masa si volei se vor desfasura la baza sportiva a campusului Tudor Vladimirescu in perioada 8-10 noiembrie, intre orele 10.00-18.00.

IAȘI GUITAR FESTIVAL

Solouri de chitara vor putea fi admirate la sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor, unde va concerta band-ul cunoscutului artist Ștefan Banica Jr. in data de 7 noiembrie 2013, dupa ora 20.00

INCHIDEREA EVENIMENTULUI

Stdentii ieseni vor sarbatori inchiderea festivalului UNIFEST cu o petrecere cu specific traditional romanesc organizata in Foaierul Casei de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 20.00.

Fii la curent cu ceea ce se intampla la UNIFEST, accesand pagina de Facebook UNIFEST IASI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *