frigider plin cu magneti
frigider plin cu magneti

foto: www.adriancocic.ro

Am foarte multi prieteni care nu pot sa viziteze un loc fara sa isi cumpere de acolo un suvenir care sa le aminteasca de acel loc. Imi amintesc ca si eu am procedat o foarte lunga perioada de timp in acelasi mod. Ba chiar si acum mai am astfel de porniri, dar cu o oarecare altfel de incarcatura. Acum imi place sa pozez diverse lucruri, cladiri, sa surprind locurile pe care le vizitez. Dar, cel mai important, imi place sa le privesc atent, sa le imortalizez in memorie. Asta o fac mai ales de cand, in urma unor incidente (de naturi diferite) am pierdut zeci de giga de poze dragi mie.

Problema cu prietenii pe care ii aminteam mai sus este ca daca afla ca merg intr-un loc mai special doresc mereu sa le aduc de acolo un suvenir, chiar daca ei l-au vizitat sau nu. Si am facut asta in cele doua vacante pe care le-am petrecut in Grecia: am cumparat mai multe suveniruri pentru prieteni decat pentru mine si pentru familie. La mare cautare intre suveniruri sunt magnetii de frigider. Inainte sa plec din Iasi am avut si eu un frigider mare plin cu tot felul de magneti. Acum, in garsoniera din Sibiu, avem un frigider destul de mic, ba chiar si destul de urat incat sa il tapitez cu magenti. De aceea magnetii stau ascunsi intr-o cutie uitata in dulap, asteptand mutarea intr-o casa mai mare, cu un frigider mai mare si mai frumos pe care sa imi asez cu grija magnetii.

Magnetii de frigider cred ca sunt cele mai trainice obiecte care iti pot aduce aminte de ceva.  Canile se sarg, brelocurile se uzeaza, cartile postale se pierd, doar magnetii, agatati pe frigider nu te incomodeaza si nu se uzeaza. In aceasta categorie intra si magnetii cu fluturi decorativi: eleganti, colorat si ieftini, nu trebuie sa iti aminteasca de un anume loc, ci iti fac frigiderul mai viu si mai frumos.

Daca in scoala generala ti-au placu insectarele si te-ai gandit cat de frumos este sa ai o colectie de lepidoptere, dar nu vrei sa faci rau vietuitoarelor, fluturii decorativi sunt perfecti: iti poti aranja pe frigider propria colecte de fluturi. Mai ales ca pe www.cadouritalida.ro fluturii sunt foarte frumosi si foarte ieftini: cel mai ieftin model costa (in aceasta perioada) doar 2 lei, iar cel mai scump 5 lei. Niste chilipiruri, daca ste sa ne gandim la pret, dar niste obiecte minunate daca e sa ne gandim la cum arata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *