Opera Nationala Romana Iasi ii invita pe ieseni la Gala extraordinara de balet, “De la clasic la modern”, joi, 19 decembrie 2013, de la ora 18.30, in Sala Mare a Teatrului National Iasi. Interpreteaza solistii si ansamblul de balet ONRI. Invitata este trupa de balet Dansez pentru tine, coregraf Edi Stancu. “Toate povestile din coregrafiile mele sunt practic extensii ale sufletului meu, ale trairilor mele. Consider ca sunt un om foarte norocos care isi traieste visul. Altfel spus: traiesc pentru a visa! Centrul scenei este locul pe care il iubesc, locul in care traiesc, locul in care sunt inconjurat de prieteni. Dansul este stilul meu de viata, este mai mult decat o simpla meserie. In coregrafiile mele imi place sa imbin fantezia cu realitatea, creatia fiind practic locul meu de joaca”, a declarat Edi Stancu.

spectacol de poveste opera iasi

Program:


Partea I
Anotimpurile
Muzica – Antonio Vivaldi
Coregrafia Roxana Colceag

„Intalnirea si colaborarea cu echipa Operei iesene a fost o experienta marcanta pentru mine, intrucat impreuna cu acesti oameni deosebiti, devotati muncii lor si actului artistic, am reusit sa realizam un lucru extraordinar. Multumesc pentru sansa de a veni in dulcele targ al Iesilor, prezentand in fata publicului, dornic de frumos, un spectacol de balet, cu promisiunea de a ma intoarce in acesta cetate a sfinteniei si culturii, ori de cate ori voi avea ocazia”, a spus Roxana Colceag.

Partea a II-a
Pas de deux-uri celebre
Muzica – Cesare Pugni, Boris Asafyev, Piotr Ilici Ceaicovski, Ludwig Mingus
Maestru de balet Mihail Motovilov
Momente coregrafice Baletul Edi Stancu

Pretul unui bilet este de 40 de lei la stal, 60 de lei la loja si 30 de lei la balcon. Biletele se pot achizitiona de la Agentia de bilete a Operei, telefon 0332.888.448, e-mail bilete@operaiasi.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *