Spatiile in care se desfasoara activitatea in mai toate industriile pot influenta productia si lucrul angajatilor in respectivele spatii.

Cu cat spatiile sunt mai mari si utilajele au locul lor bine definit, muncitorii nu se impiedica de ele, cu atat randamentul la locul de munca va fi mai mare profitul va fi asigurat, iar activitatea va fi una mai placuta.

La constructia unor astfel de spatii moderne patronii firmelor prefera sa foloseasca hale metalice care se pot monta rapid si se pot extinde la nevoie.

O Hala de productie metalica este o structura din otel rezistent la socuri si la variatii de temperatura si umiditate, este foarte simplu de construit dupa niste planuri realizate de specialisti, se poate curata si igieniza foarte rapid la nevoie, nu sunt asa de multe cerinte in privinta suprafetelor pe care se monteaza.

hala-de-productie2

Hala de productie este mult mai avantajoasa decat o constructie din beton pentru ca poate fi mutata si extinsa, transportul si montajul este asigurat de firma care se ocupa de toata structura de metal. Iluminatul natural este asigurat de geamuri oricat de mari pozitionate in orice parte a halei, izolarea fonica si termica este foarte buna, atmosfera de lucru este una foarte placuta indiferent de anotimp.

Compartimentare usoara, alegere rapida a tipului de hala

In partea superioara a unei hale de productie se pot organiza si compartimenta birouri, la nivelul solului compartimentarea poate fi realizata in functie de nevoi pentru a delimita anumite sectii.

Halele de productie din otel sunt ideale pentru orice industrie si pentru ca nu costa mult, se pot demonta, exista o multitudine de moduri in care se pot construi, au un design elegant si placut, pot fi si vopsite la nevoie cu un tip special de vopsea rezistenta la intemperii. Izolarea interioara si externa poate fi completata de o izolatie speciala in functie de industria in care se va folosi.

La comandarea unei hale industriala pentru productie trebuie sa tineti cont de suprafata pe care se va monta hala, de numarul de angajati si de utilajele pe care vreti sa le adapostiti in incinta sa, de numarul de compartimente dorite si de inaltimea optima pentru o aersire cat mai buna. La cerere se pot realiza si usi sau rampe de acces in hala pentru diverse utilaje si masini industriale.

Frisomat garanteaza cel mai bun raport calitate-pret de pe piata

Frisomat, lider pe piata in privinta halelor metalice, a inclus in oferta curenta unele dintre cele mai rezistente si mai bune hale metalice de productie, depozitare, pentru industria alimentara si pentru diverse ateliere.

Raportul calitate-pret, livrarea si montajul rapid, calitatea belgiana garantata, otelul rezistent din care e facuta structura halelor, proiectarea si realizarea halelor in timp record, consultanta permanenta si serviciile excelente post-vanzare sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa alegeti Frisomat daca va doriti o Hala de productie la standarde europene si cu rezistenta de peste 30 de ani. Pe toata durata colaborarii echipa Frisomat va da toate informatiile clientilor pentru ca alegerea si proiectarea sa fie perfecte si la final constructia sa fie pe placul celor care o vor folosi. Oferta completa si detalii tehnice despre toate tipurile de hale proiectate si executate de Frisomat puteti gasi pe pagina oficiala a companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *