Baile Felix cred ca este una dintre cele mai cunoscute localitati din tara, datorita statiunii care ii poarte numele. Aflata in judetul Bihor, la circa 9 kilometri de Oradea si 22 de kilometri de Bors (punct de trecere al frontierei), Baile Felix are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate, datorita influentelor mediteraneene. Probabil ca Baile Felix este cea mai cunoscuta statiune balneara din tara, mi ales ca este deschisa turistilor pe tot parcursul anului, fiind ideala pentru relaxare, vacanta, odihna si recuperare.

Desi turistii stiu doar de pensiunile din zona, perla statiunii bihorene este Hotelul International Baile Felix, un complex balnear recunoscut nu doar la nivel national, ci si international (dupa cum o sugereaza si numele), fiind si primul hotel din Romania recunoscut de catre Asociatia Eurpeana a Statiunilor Balneare (ESPA). Pe internat il gasiti la adresa: www.hotel-international-baile-felix.ro.

hotel international baile felix

Hotelul, renovat complet in anul 2007, dispune de cele mai bune servicii in materie de Wellness:

  • hidroterape
  • bazin cu hidromasaj
  • jacuzzi
  • solar
  • sauna
  • masaj
  • sala de fintezz
  • servicii de cromoterapie
  • servicii de aromaterapie

Hotelul dispune de bar si restaurant, trei sali de conferinta (cu capacitate de 20, 50 si repesctiv 100 de locuri), camere single, duble si apartamente, 213 la numar, dispuse pe 11 etaje. Atat camerele duble cat si apartamentele au in dotare aer conditionat, acces internet, baie proprie, balcon, minibar / frigider, seif, telefon, televizor si uscator de par. De aceleasi dotari beneficiazi si camerele single ale Hotelului International Baile Felix.

In perioada sarbatorilor de iarna tariful pentru o camera single este de 231 de lei, iar pentru una double este 344 de lei. In acest tarif, la regim de demipensiune este inclusa si cina, pentru regimul de pensiune completa se adauga 40 de lei de persoana.

Daca vrei un concediu placut si odihnitor sau daca suferi de afectiuni reumatismale (inflamatorii, degenerative sau abarticulare), afectiuni post-traumatice, afectiuni neurologice (periferice sau centrale), afectiuni ginecologice sau diverse afacetiuni asociate (boli de nutrite si metabolism, boli endocrine), Hotel International Baile Felix poate fi destinatie perfecta de vacanta sau tratament.

Spre deosebire de anii trecuti, acum Baile Felix este una usor de gasit, datorita infrastructurii: Aeroportul International Oradea este in apropiere (sunt si oferte low cost pentru cursele de pe acest aeroport). De la Oradea la Baile Felix poti ajunge cu trenul, mijloacele de transport in comun (tramvai si autobuz) sau taxiul. Sa nu uitam si de varianta masinii personale pentru ca drumurile sunt renovate, ceea face statiunea mai usor accesibila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *