zig-zag-prin-iasiVrei sa strabati capitala Moldovei in mai putin de-un minut si jumatate? Vrei sa stii cum arata o calatorie extraordinara in zig zag prin timp si spatiu in orasul Iasi? Atunci vizioneaza videoclipul Zig Zag prin Iasi, o plimbare virtuala nemaipomenita realizata astfel incat sa te poarte cu viteza gandului prin cele mai spectaculoase locatii din oras, unde la fiecare colt vei intalni oameni speciali cu povesti incredibile.

Zig Zag prin Romania, initiativa unui grup de 14 tineri ieseni, consta intr-o calatorie fantastica de 4 ani prin fiecare judet din tara in cautarea neobosita a oamenilor cu cele mai interesante realizari si intamplari. La finalul sederii intr-un judet, echipa Ziggy va realiza un videoclip special (hyperlapse) precum cel de mai jos, in care vor include locurile vizitate si oamenii intalniti. Altfel spus, esenta unei calatorii de o luna adunata intr-un videoclip inedit!

Poate te interesează cartea „Iașii de odinioară”  (transportul este gratuit)

  • ” Nicăieri nu-i ca acasă ” zise Ziggy plăcut surprins că acest articol a fost printre primele scrise despre aventura de 5 ani prin țară. Noi, păriniții lui Ziggy, vă suntem recunoscători că ați fost altături de noi încă de la început și fiindcă a fost la început înseamnă foarte mult pentru noi. Ce mai face Iașul? Ce mai fac cele 7 coline pline de romantici și aventurieri? Dați-ne de veste. O zi veselă 🙂 ! ( link-ul clipului de mai sus este acesta : https://www.youtube.com/watch?v=4zoYfyPhMuE )

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *