palas mall insulele vacanteiPlanurile de concediu sunt in plina desfasurare, asa ca Palas Mall ii ajuta pe clienti sa combine pasiunea pentru shopping cu excursii de vis. In aceasta vara, cei indragostiti de cumparaturi vor avea sansa de a pleca direct pe taramurile fermecatoare ale insulelor Mykonos, Palma de Mallorca sau Malta.

In perioada 21 iunie – 6 iulie 2014, Palas Mall isi invita clientii sa descopere Insula Vacantei. In fiecare week-end din acest interval, prin tragere la sorti, va fi desemnat castigatorul unei excursii intr-un paradis insular. Unul dintre norocosi va fi trimis de Palas Mall sa se distreze in Mykonos, insula greceasca renumita pentru plajele cu nisip fin si peisajele fascinante. Un alt castigator se va relaxa in Palma de Mallorca, destinatia turistica spaniola care combina arhitectura vechiului oras cu posibilitatile moderne de petrecere a timpului liber. A treia excursie este in St. Julian’s din Malta, un oras cosmopolit, in care petrecerile se tin lant intregul sezon cald. Toate cele trei vacante sunt pentru sapte zile, pentru doua persoane, fiind asigurate transportul si cazarea la hoteluri premium.

Pentru a participa la tombola verii, clientii Palas Mall vor trebui sa mearga cu bonurile in valoare de minimum 150 de lei la centrul de premiere special amenajat in forma de vapor, situat la nivelul 0, in proximitatea Graffiti Café. Odata ajunsi la bord, vor putea naviga pana la unul dintre cele 4.000 de premii garantate: genti de plaja fashion, costume de baie Gatta, meniuri SeaWeed cu fructe de mare, invitatii la piscina, ceai, cafea si dulciuri, fresh-uri pline de vitamine, bauturi Nestea racoritoare si multe alte surprize.

Palas Mall, deschis la distractie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *