informare burse fullbright iasiBiblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi, prin Compartimentul American Corner, in colaborare cu Centrul de Consiliere Educationala (FEAC) din cadrul Comisiei Fulbright Romano-Americane organizeaza, pentru elevii de liceu, in ziua de 21 martie 2014, intre orele 10-12, o Sesiune de informare si instruire referitoare la oportunitatile de studiu in Statele Unite ale Americii.

Cu aceasta ocazie, liceenii si profesorii vor afla mai multe informatii privind: selectia universitatilor, procesul de admitere, pachetul de aplicatie si oportunitatile de finantare.

American Corner Iasi pune la dispozitie utilizatorilor bibliotecii materiale necesare pregatirii pentru testele: TOEFL, SAT, LSAT, GRE, precum si alte resurse necesare pentru aprofundarea limbii engleze.

Deoarece numarul de participanti este limitat, inscrierea se va face pe baza principiului primul venit, primul inscris.
Cei interesati se pot inscrie pana pe data de 20 martie 2014, ora 15:

– la sediul central al Bibliotecii Judetene “Gh. Asachi” Iasi – Bd. Stefan cel Mare si Sfant, nr.8-10, Compartiment American Corner
– la numerele de telefon : 0751.242.492 sau 0758.804.011
– prin e-mail: americancorneriasi@gmail.com

Pana acum, potrivit datelor Ministerului Educatiei, peste 2.000 romani au beneficiat de bursele Fulbright si peste 1.000 americani au venit prin programul Fulbright in Romania.

Programul Fulbright este un program de schimburi culturale, stiintifice si educationale, desfasurat de SUA in toata lumea, inca din 1946, la initiativa senatorului James W. Fulbright.

Persoana de contact:
Adriana Maftei
Biblioteca Judeteana Iasi, coord. American Corner Iasi
Tel: 0758804011
E-mail: americancorneriasi@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *