Blogul acesta a devenit mai putin activ de cand mi-am schimbat domiciliul. Cand locuiam in Iasi puteam lua mai usor pulsul orasului, pe cand acum, de la 400 de kilometri, mi-este putin mai greu. Dar cei sase ani traiti in Iasi m-au schimbat, m-au format si mi-au creat prietenii care inca dureaza. Eu am plecat, dar prietenii au ramas. Vorbim pe Facebook, vorbim pe telefon, iar uneori ne si vedem. Cumva preocuparile lor si grija lor pentru oras a ramas si la mine, chiar daca intr-o mai mica masura.

Desi am plecat de aproape doi ani, sunt oameni care inca nu au aflat acest lucru, vorbim aici de cunostinte, nu de prieteni. Unii ma contacteaza pentru informatii despre cazarea in caminele Universitatii, altii pentru a iesi la o bere, unii pentru a afla ce acte le trebuie ca sa li se elibereze diploma de la facultate, iar altii, care au vazut ca m-am casatorit, ma intreaba ce restaurante iasi le recomanda pentru nunta lor. Asadar, reamintesc ca au trecut aproape doi ani de cand am plecat si de cand nu stiu chiar tot ce misca, desi incerc sa fiu la curent cu anumite stiri si evenimente. Apoi, m-am casatorit, dar nu am facut nunta cu petrecere. In plus, te intereseaza unde gasesti un local pentru nunta ta, raspunsul ti l-am lasat in link-ul de mai sus.

Cum gasesti local pentru o nunta in Iasi

restaurante iasi cautareDaca nu ai prieteni patroni de localuri sau daca nu ai prieteni care sa iti recomande localul unde au facut ei petrecerea, ramane sa cauti de unul singur. Nu este atat de dificil pe cat pare. Ba este chiar simplu. Pe link-ul pe care l-am inserat in articol vei gasi un instrument foarte util.

Ai un chestionar pe care trebuie sa il completezi si in 48 de ore primesti oferta cu ceea ce ti s-ar potrivi tie. In chestionarul respectiv trebuie a introduci judetul si localitatea unde doresti sa organizezi nunta. Apoi trebuie sa completezei cu numele tau, numarul de telefon si adresa de e-mail. Trebuie sa dai si data la care vrei sa organizezi nunta, dar si numarul de persoane (ai posibilitatea de a bifa intre mai multe categorii, de la sub 50 de persoane, la peste 300 de persoane invitate). Ai si o sectiune de comentarii unde poti lasa alte specificatii sau cerinte suplimentare.

In afara de chestionarul respectiv ai o lista cu localurile care pot fi inchiriare pentru astfel de evenimente. In plus, poti alege meniul de nunta profitand de ofertele speciale de pe site, poti face alegerile in functie de bugetul stabilit, dar poti si stabili o intalnire cu bucatarul ales pentru a stabili un meniu personalizat pentru nunta ta de vis.

Situatia nu e dramatica, am plecat, dar ajutoare sunt. Oamenii nu se nasc invatati, oamenii invata. Stiu ca v-ati obisnuit ca eu sa fiu omul bun la toate, care asculta si care da sfaturi si sugestii pentru orice situatie, dar sa stiti ca vine un moment in viata cand trebuie sa te descurci si singur. Intrumente sunt, trebuie doar sa stii sa le cauti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *