Iernile in Romania au devenit din ce in ce mai dure, zapada cade din abundenta asa ca drumurile din toata tara se transforma intr-un adevarat cosmar.

Deplasarea pe drumuri pline de zapada este destul de periculoasa daca nu ai anvelope de calitate, de la producatori de top. De ce anvelope originale, de la marii producatori? Pentru ca sunt corespunzatoare celor mai inalte standarde de calitate, pentru ca au fost testate si sunt fabricate dintr-un cauciuc mult mai rezistent si mai flexibil.

Cumpararea de anvelope originale pentru sezonul rece si pentru circularea pe drumuri unde stratul de zapada e unul considerabil va poate scapa de accidente, de disconfort in timpul sofatului, anvelopele sunt construite in asa fel incat sa treaca peste stratul de zapada si sa aiba aderenta perfecta.

De obicei anvelopele pentru zapada au pe ele simbolul M+S, pot sa fie folosite si in zonele unde zapada este mai afanata, si in zonele in care zapada e putin topita si lipicioasa. Aderenta unor Anvelope tristar snow power 145/70R13 71T speciale pentru zapada este buna chiar si la temperaturi scazute, tractiunea este excelenta pe zapada de orice tip, confortul la rulare este mai mare decat in cazul altor tipuri de anvelope, siguranta la franare si la rulaj este garantata.

Anvelopele speciale pentru zapada sunt de dorit in locul celor all season

Garantia pentru anvelopele Tristar poate ajunge pana la 24 de luni, latimea lor e de 145mm, diametrul de 13 inch, indicele de incarcare de 71T, cu ele poti prinde maxim 190km pe ora, ceea ce e foarte mult daca te gandesti la o sosea plina de zapada.

Eficienta consumului de combustibil este mare pentru Anvelope tristar snow power 145/70R13 71T, clasa de aderenta pe teren umed este E, iarasi foarte buna, numarul undelor de zgomot e 2, valoarea zgomotului exterior de rulare ajunge la doar 71 dB.

Avantajele oferite de anvelopele speciale pentru deplasarea pe zapada sunt date de compozitia speciala a cauciucului, tratat pentru a rezista si la temperaturi foarte joase, forma speciala a anvelopelor si gradul de uzura redus, numarul mare de modele disponibile pe piata, cu garantie originala de la producator.

Anvelopele pentru zapada sunt foarte bune si pentru zonele unde exista locuri cu zapada afanata, urmate de locuri cu zapada „umeda”, lipicioasa, trecerea de la o zona la alta fiind insesizabila pentru conducatorul auto.

Confortul din timpul sofatului, siguranta mai mare in timpul unei franari periculoase, curbele mai usor de trecut si calitatea mai buna a produselor fac din acest tip de anvelope cele mai bune de pe piata.

Chiar si in cazul in care deplasarea se realizeaza in timp ce ninge si stratul de zapada de dedesubt e mai inghetat, zapada de deasupra e afanata, anvelopele Tristar isi fac treaba si masina nu ramana impotmolita, calatoria continuand fara probleme. Ele se pot comanda online rapid, plata poate fi facuta online sau ramburs, livrarea se realizeaza prin curierat rapid, pentru fiecare tip de anvelopa este disponibila o descriere detaliata a caracteristicilor tehnice, asa ca orice sofer isi poate cumpara anvelopa de care are nevoie in cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *