Pe 11 mai, cântăreţul şi compozitorul spaniol Julio Iglesias va susţine concertul „Mi Vida” pe stadionul „Emil Alexandrescu”. Artistul va veni la Iaşi la invitația Vreau Bilet și cu susținerea Primăriei Municipiului Iași.

Concertul, în deschiderea căruia va cânta Julio Iglesias Jr., este parte a unui turneu mondial de promovare a ultimului album al cântărețului spaniol, „Mexico”, lansat anul trecut. La scurt timp după lansare, albumul a reușit să ajungă pe primul loc în topurile din Spania, dar și din alte țări ale Europei. Single-ul „Fallaste corazón”, un cover al lui Pedro Infante reinterpretat de Iglesias, s-a situat de asemenea pe primul loc în preferințele publicului din Spania. „Mexico”, un album despre care artistul recunoaște că are o puternică încărcătură emoțională, este prima înregistrare a unor piese în limba spaniolă după 12 ani. Totodată, este cel de-al doilea album-tribut adus acestei țări care are un loc special în inima artistului. Câștigător al premiului Grammy, cu peste 300 de milioane de discuri vândute peste tot în lume și mai mult de 2.600 de discuri de aur și platină primite în întreaga sa carieră, Julio Iglesias este unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor. Acesta a intrat în Cartea Recordurilor, fiind singurul cântăreț de origine latină care a vândut peste 300 de milioane de discuri cu piese compuse în 14 limbi.

De unde pot fi achiziţionate bilete

Biletele la concertul lui Julio Iglesias de pe 11 mai, de pe stadionul „Emil Alexandrescu”, din Iași sunt disponibile pe vreaubilet.ro, bilete.ro, bilet.ro, Agenția de bilete de la Casa de Cultură a Studenților Iași, Agenția Teatrală Iași, www.spectacoleiasi.ro, la Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galați și la Casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța.

Preț bilet

Golden VIP: 500 lei
VIP: 320 lei
Categoria 1: 230 lei
Categoria 2: 160 lei
Categoria 3: 110 lei
Categoria 4: 80 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *