Lavetele cele de toate zilele

Posted on

Weekend-ul trecut a fost un weekend foarte aglomerat. In 48 de ore am vazut cateva apartamente si cateva masini, am cumparat o masina si am continuat, on online, cautarea de apartamente noi. Am vazut un ansamblu nou foarte interesant, cu apartamente spatioase si foarte luminoase. Din pacate constructorul nu accepta in acest moment (in timpul executiei lucrarilor) decat o singura varianta de plata: cash. Abia dupa finalizarea blocurilor si intabulare vor accepta si forme de creditare pentru achizitionare a apartamentelor. O parte dintre apartamente erau deja la stadiul de gri, altele vor fi la acest stadiu in doar cateva zile. Un alt gand ciudat mi-a trecut prin minte in timp ce treceam dintr-un apartament in altul. Peste tot erau pete de glet, uneori si de vopsea si m-am intrebat cum curata contructorul acele pete. Cu siguranta au contract cu un depozit de lavete la sac , mai ales ca piata se orienteaza atat spre calitate, cat si catre un pret cat mai redus. Iar Milenium Shopping pune la dispozitia doritorilor un raport calitate-pret competitiv, avand cel mai mici pret pentru lavete vandute in sistem en-grosee sau la dimensiunile solicitate de client.

Nu trebuie sa neglijam faptul ca in orice sector al industriei, pentru o buna desfasurare a activitatii, se impune mentinerea igienei. Cu atat mai mult cand vorbim de santierele ansamblurilor rezidentiale. Nu trebuie sa excludem nici sectoarele de prelucrare sau industriale, unde lavetele sunt extrem de utile pentru misiunea mentinerii igieniei.

Lavetele din bumbac indeplinesc concomitent doua roluri importante la igienizare – inlatura eficient petele si absorb rapid lichidele, lasand suprafata uscata si curata. Astfel sunt recomandate in orice situatie este nevoie de igienizare, fie ca e vorba de curatenie casnica sau de cladiri de birouri, spatii institutionale sau chiar industriale. DAca este sa vorbim de avantajele lavetelor din bumbac, spre deosebire de cele din materiale sintetice, nu este vorba doar de capacitatea de absorbtie, ci si de faptul ca lavetele din bumbac nu sunt de unica folosinta, ci pot fi reutilizate dupa spalare. Asadar: sunt rezistente si refolosibile.

Pretul? V-am spus ca este unul competitiv: 15 lei pentru un sac de 2 kilograme, 28 de lei pentru un sac de 4 kilograme sau 65 de lei pentru un sac de 10 kilograme.

Oricum sunt un obsedat de curatenie, de substante de curatit si tot ceea ce trebuie sa ai pentru a mentine un mediu curat. Singura problema care ma ingrijoreaza este legata de programul pe care il am. Cu un job full-time si unul part-time nu reusesc sa fac tot ceea ce vreau. Nici nu reusesc sa fac curatenie generala pe cat de des vreau, la fel cum nu reusesc sa gatesc pe cat de des as vrea. Daca in cazul gatitului exista un fel de compensatie: nu ai timp sa faci mancare pentru ca esti ocupat sa faci bani cu care poti cumpara mancarea, nu acelasi lucru l-as putea spune si despre curatenie.

Vorba lunga, saracia omului. Am pornit de la vizitatea un apartamente aflate in constructie si am ajuns la lavetele cele de toate zilele. Sa nu uit: nu m-am ales, in urma weekend-ului cu un apartament, dar m-am ales cu o masina. Preventiv, oare ce cantitate de lavete sa imi iau?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *