les elephantes bizzares in underground pubFormatia de indie pop-rock Les Elephants Bizarres sustine vineri, 8 martie primul concert din turneul de promovare al noului album (“ZOOLOGIC”) in clubul Underground Pub din Iasi.

REZERVARI 0735004001(16-23)
INTRARE LIBERA PENTRU FETE!
20 lei pentru baieti!

Les Elephants Bizarres inseamna Stefan Matei (voce), Proka (voce si chitara), Hasan Nabulsi (bas), Claudiu Stirbei (tobe) si Nae (sintetizatoare).
O caracterizare succinta si relevanta a muzicii elefantilor bizari este aceea ca “au piese alerte, destepte, echilibrat instrumentate, si atunci cand se pun sa cante se distreaza atat de bine incat e greu sa nu vrei sa li te alaturi macar din varful piciorului” (OneDay)
De aici putem deduce ca “Les Elephantes Bizarres este una dintre cele mai charismatice trupe de la noi” (Playboy Romania)

Ultima aparitie discografica, a 2-a a turmei, poarta numele de „Zoologic” si ofera o mai buna imagine a vietii in turma a bizarilor elefanti.
„Smile”, „Wish (you were here)” si „Nu Ma Opri”, single-urile extrase de pe noul album „Zoologic”, au incantat deja publicul bizar incepand cu toamna lui 2011.
Wish (you were here) a fost inclusa in coloana sonora a primului film interactiv din Romania: Kiddo; in timp ce Nu Ma Opri, prima piesa integral in limba romana a elefantilor bizari, a reusit sa ii aduca in atentia posturilor mainstream de radio si TV din tara, convietuind saptamani bune la rand in topul EUROPA FM cu piese autohtone si internationale.
Turma va oferi cursuri de zoologie cu specializarea in pachiderme bizare in cadrul turneului national ce incepe in luna martie 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *