Retailerul german Lidl va deschide joi doua magazine noi, unul in Alba Iulia si unul in Iasi, si ajunge astfel la o retea de 167 de unitati in Romania, a anuntat compania.

lidl deschide magazine noi

Noul magazin din Alba Iulia are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.000 de metri patrati si a creat 26 de locuri de munca, iar unitatea din Iasi se intinde tot pe 1.000 metri patrati si are 18 angajati. Magazinul Lidl din Iasi este situat in cartierul Dacia, pe strada Tabacului nr. 7A.

De la inceputul anului, Lidl a deschis magazine si in Urziceni, Cluj-Napoca, Galati, Constanta, Piatra Neamt si Targu-Mures.

Compania va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national. Lidl are in prezent mai mult de 3.500 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central, mentioneaza un comunicat al retailerului.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

FOTO: gandul.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *