adunarea generala anosrAsociatiile membre si partenere ale Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) participa in perioada 14-16 martie a.c. la Adunarea Generala care are loc la Universitatea din Oradea. Liga Studentilor Economisti (LSE) alaturi de Asociatia Studentilor Francofoni Ieseni (ASFI), Societatea Pentru Psihologie (SPP), Asociatia Studentilor si Absolventilor a Facultatii de Filosofie si Stiinte Social Politice din Iasi (A.S.A.F.F.I.) si Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare (PRIME) vor reprezenta Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (UAIC).

In cadrul acestui eveniment se vor cauta solutii cu privire la principalele probleme ale studentilor din Romania, se vor dezbate schimbarile care au avut loc in domeniul educatiei in ultima jumatate de an si se va stabili planul de activitate al ANOSR pentru urmatoarea perioada. “Prin participarea noastra alaturi de celelalte organizatii studentesti din Romania, membre ale aliantei, dorim sa punem bazele unei strategii centrate pe reprezentarea drepturilor si intereselor studentilor romani. De asemenea, speram ca acestea sa asigure dezvoltarea sistemului de invatamant universitar si, implicit, finantarea corespunzatoare a educatiei”, a declarat Florin Hanganu, presedinte LSE.

Adunarea Generala a ANOSR are loc de doua ori pe an, iar urmatoarea intalnire va avea loc la Cluj Napoca. Evenimentul este organizat de ANOSR impreuna cu Asociatia “Gheorghe Sincai” a studentilor in Istorie Oradea (ASI) si Asociatia Studentilor Farmacisti din Oradea (ASFO), cu sprijinul Universitatii din Oradea, al Consiliului Judetean Bihor, Microsoft, Banca Transilvania, European Drinks si Celestica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *