Cea mai mare problemă a angajatorilor romani este că nu oferă angajaţilor bonusuri, atât de angajare, cât şi de performanţă. Fiecare angajată în parte trebuie motivată şi, mai ales, trebuie să se simtă apreciată. Tocmai de aceea Lucky Studio a reuşit să spargă topurile cu un job în Iaşi care face furori în rândul româncelor.

Lucky-Studio-Iasi

Deoarece Lucky Studio funcţionează după principiul celor companiilor multinaţionale, succesul în cazul său este unul inevitabil. Din acest motiv Lucky Studio are peste 120 de angajate la studio şi peste 170 în restul ţării. Oferind cel mai bun loc de muncă în Iaşi pentru toate femeile de pretutindeni, Lucky Studio a reuşit să fie cel mai dorit angajator român.

De ce? Pentru că oferă modelelor sale zeci de motive pentru care ele trebuie să se afle la studio. Primul motiv este chiar bonusul de angajare pe care fiecare nouă angajată îl primeşte după începerea colaborării cu studioul de videochat.

Lucky-Studio-castiguri

Bonusurile de angajare de la Lucky Studio ajung și la 38.880 lei!

Oferta bonusului de angajare de la Lucky Studio este unică în România, deoarece nu mai există alte studiouri care să ofere sume atât de mari la angajare.

În momentul angajării, fiecare model poate să aleagă fie un contract de o lună, de 3 sau de 6, fie un contract de un an, 2 sau 3. La aceste contracte, modelele primesc după 30 de zile muncite la studio bonusul de angajare promis, în funcţie de durata contractului.

Totodată, fetele pot renunţa oricând la acest contract pentru că, deşi este legal, acesta nu conţine clause ascunse sau restricţii, pentru a nu constrânge pe nimeni.

Câştigurile zilnice, între 300 şi 800 de lei

Cea mai puternică “armă” a prestigiosului studio de videochat este chiar sistemul de plată la zi, abordat de Lucky Studio ca o premieră în România. Acesta a dorit să se diferenţieze de toate studiourile de videochat existente. Aşa că, pentru binele modelelor, a abordat acest sistem, pentru a le ajuta pe fete să câştige bani în fiecare zi, între 300 şi 800 de lei.

La aceste venituri se adăugă, desigur, şi bonusurile săptămânale pe care fetele de la Lucky Studio Iaşi le primesc în funcţie de câştigurile dintr-o săptămână. Fetele pot încasa între 300 şi 3.000 de lei în fiecare săptămână.

Cu toate beneficiile financiare şi facilităţile oferite de condiţiile de muncă, Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară!

  • În cazul în care doresc să lucrez doar 3 luni la studio, care este bonusul de angajare oferit?

  • – Este un pachet de bonusare, iar la 3 luni Lucky Studio oferă un bonus de 3.760 lei.

  • – Câştigurile depind de fiecare model în parte. Avem fete care au obţinut 100 de lei în prima zi şi fete care au obţinut 700 de lei. Oricum ar fi, începutul este mai greu. După aceea, cu siguranţă că vei ajunge să câştigi mult.

  • – De ce nu ar câştiga? Nu sunt româncele cele mai frumoase şi apreciate femei? Sunt cele mai dorite femei de pe site-urile de videochat. Aşa că, da. Câştigurile de la Lucky Studio sunt reale.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *